nyx favoriete makeup producten

Mijn favoriete NYX producten: tips en aanraders

NYX is een van de make-up merken die zoveel producten heeft, dat je het soms allemaal niet meer bijhoudt. Da’s ook wel handig, want als je iets specifieks zoekt kun je er bijna de klok op gelijk zetten dat ze het wel hebben. Als kers op de make-up taart is NYX ook nog eens lekker budgetvriendelijk!

Uit zo’n flink assortiment kan niet elk product aan de hoogste eisen voldoen en sommige items zijn dan ook een beetje hit or miss. Vandaag gaan we het hebben over de toppers: dit zijn mijn favoriete producten van NYX Professional Makeup.

NYX | Honey Dew Me Up Make-up Base

Dit is echt een van mijn meest favoriete producten. Om net iets te eerlijk te zijn, staat deze primer op nummer 2 van mijn meest favoriete primers ooit. Een best wel hoge positie, aangezien ik in mijn beautyleven aardig wat primers heb versleten en mezelf wel kieskeurig mag noemen.

Waarom is deze primer zo fijn? Ten eerste omdat ik een droog huidtype hebt en deze primer een dewy basis legt. Daarnaast smeert ‘ie fijn uit en heeft het net een lichte, plakkerige structuur waar m’n foundation goed aan blijft hangen. Eigenlijk heeft deze primer gewoon alles wat ik maar kan wensen.

No Title

No Description

NYX | Swear By It palette

Ik heb ‘m minder gebruikt dan ik eigenlijk zou willen, maar dit is een steengoed palette en fijne basic om in je oogschaduw assortiment te hebben. Het is een soort toned down regenboog palette: je hebt bijna alle kleuren uit de regenboog, maar niet op een felle manier en juist erg draagbaar.

No Title

No Description

NYX | Color Correcting Concealer Palette

Dit is een nieuw favorietje van me. Ik heb dit color correcting concealer palette pas een paar weken, maar ik heb ‘m nu al vaker gebruikt dan menig andere concealer die ik heb. Als ik er zo over nadenk gebruik ik ‘m bijna elke dag …

No Title

No Description

Zelf gebruik ik de peachy kleuren uit dit palette het meest. Ik draag ze onder concealer, om donkere kringen beter te bedekken.

NYX | Highlight & Contour PRO

Nog zo’n product van NYX dat gewoon een fijne basic is. Door de seizoenen heen word ik in de zomer erg snel bruin en in de winter weer een stuk bleker, dus ik heb graag verschillende opties om te contouren in m’n make-up collectie. Dit palette is daar ontzettend handig voor.

Het is niet duur, heeft een leuke selectie aan tinten die fijn blenden en je kan de pans ook makkelijk uit het palette halen. Da’s handig als je graag je producten in lege, magnetische palettes sorteert.

No Title

No Description

Er bestaat trouwens ook een cream versie van dit contour palette, als dat je voorkeur heeft.

Korting op NYX? Black Friday bij Notino!

Goed nieuws: in de week van 20 juli is het een zomerse Black Friday bij Notino! en yes, NYX zit ook in het assortiment van merken met korting. Ze hebben nog veel meer toffe merken en producten, dus mijn tip is om een kijkje te nemen. Hoef je niet tot november te wachten om een goede deal te scoren.

Wat is jouw favoriete product van NYX?