beauty koelkast kopen nederland

Deze beauty producten vergeet je waarschijnlijk het meest om te gebruiken

Als beautyliefhebber ben je waarschijnlijk niet vies van een crème of make-upje, maar het gebruiken van bepaalde producten schiet er nog wel eens bij in. Nu we allemaal meer thuis zitten is het ideale moment aangebroken om daar eens naar te kijken! Gebruik jij deze beauty producten?

Flossen

Niet iedereen gelooft in de werking van flossen, of misschien denk je er pas aan wanneer je weer een controle bij de tandarts in de agenda hebt staan. Flos je regelmatig? Toppie! Doe je dat niet? Als je goed flost, hoeft je tandarts minder tot helemaal niet met zo’n haakje tussen je tanden te wroeten. Dat is het toch helemaal waard? Je kan flossen met flosdraad of tandenragers. De flexibele tandenragers zijn mijn persoonlijke favoriet.

Witte(re) tandjes

Een Gerard Joling smile is zeker niet de standaard, gelukkig, maar als je jouw gebit liever een paar tintjes lichter zou zien zijn daar ook thuismogelijkheden voor. Het levert niet zo snel en veel resultaat op als je tanden professioneel laten bleken, maar het maakt wél verschil.

Wil je je tanden bleken, dan variëren de thuis-opties tussen whitening tandpasta’s tot hele whitening behandel sets.

Een uitgebreid bad nemen

Ik ken niemand die een heerlijk bad over zou slaan, maar je moet er maar net de tijd voor hebben. We zitten nu allemaal iets ruimer in de vrije tijd die je thuis besteedt, dus maak daar gebruik van! Pimp je badsessies met bijvoorbeeld badschuim, een badbruisbal, lekkere zeep en een bodylotion voor na het weken.

Heb je geen bad? Join the club :(. Dan gaan we door naar de volgende.

Extra zacht haar

In de douche staan waarschijnlijk je trouwe shampoo en conditioner, maar geef je je haar wel eens een extra behandeling? Naast haarmaskers bestaan er ook treatments die je kan vergelijken met een soort extra geconcentreerd masker. Omdat mijn haar behandeld en geverfd is gebruik ik daar Olaplex no.3 voor, maar je kan voor elke haartype wel een geschikte treatment vinden.

Zonbescherming

Als de hitte toeslaat en je die kans grijpt om uitgebreid te zonnen smeer je je waarschijnlijk wel in, maar het is eigenlijk beter om vaker aan zonbescherming te denken. We hebben tot nu toe een mooie lente en als je een tuin hebt zal je die flink benutten. Bescherm en hydrateer je huid met een goede crème met SPF.

Welk beauty product vergeet jij het snelst?