GlamGlow Glowstarter Mega Illuminating Moisturizer review

Skincare tips voor beginners: zo geef jij je huid een boost

Nu we allemaal zo’n beetje thuis zitten ontstaat een goede gelegenheid om eens wat meer aandacht aan huidverzorging te besteden. Normaal gesproken kom ik niet veel verder dan een dagcrème, maar eigenlijk verdient m’n huidje soms wat meer aandacht. Daarom deze tips om jezelf eens in de watten te leggen!

De basis: je gezichtsverzorging routine

Dikke kans dat je al snel overweldigd wordt door alle gezichtsverzorgingsproducten die er bestaan. Wat heb je allemaal nodig voor een gezichtsverzorging routine? Laten we het simpel houden: begin bijvoorbeeld met een fijne dagcrème en een reiniger voor het einde van de dag.

Da’s al een goed begin, en kun je altijd nog aanvullen met producten die jouw huid voordelen te bieden hebben. Heb je een droge huid, dan kan je een voedend serum of moisturizer toevoegen. Zo heb je voor elk huidtype producten die een fijne toevoeging kunnen zijn.

Je skincare routine hoeft in ieder geval niet uit 983429 producten bestaan om goed te zijn. Zo lang het maar bij jou past. Kom je er niet uit? Met een ‘wat is mijn huidtype‘ hulp wordt het al makkelijker.

Fijne gezichtsmaskers

Gezichtsmaskers word ik blij van! Ze geven je huid een korte boost en zijn ook nog eens leuk om te gebruiken. Ik kan me wel een tijdje vermaken met het bestuderen van het gezichtsmaskerproces, vooral als het eentje is die op een gekke manier opdroogt.

glamglow youthmud treatment review

Bij elk masker staat wel aangegeven wat het voor je huid belooft te doen. Kies het effect waar je het meest aan denkt te hebben. In de categorie luxe gezichtsmasker ben ik fan van Glam Glow, maar da’s wel een prijzig merk. Een masker voor eenmalige gebruik in plaats van een fullsize pot nemen scheelt al een hoop geld.

Extra tip: glitter maskers en sheet masks leveren de meeste pret en de leukste selfies op.

Eerste hulp bij grove poriën

Grove poriën, wat doe je daaraan? Er is nog geen permanente huid-cement uitgevonden om ze definitief dicht te gooien, maar je kan wel het aanzicht van poriën verminderen.

Goede huidreiniging en verzorging zijn een goed begin, maar het trucje bij poriën zit ‘m meer in make-up. De juiste producten helpen al een hele hoop, zoals porievullende primers, maar ook de techniek van het aanbrengen maakt verschil!

Deze korte video van Wayne Goss heeft in ieder geval levens veranderd. In de video laat hij onbewerkt en duidelijk zien hoeveel verschil de aanbrengtechniek van je foundation maakt!

HOW TO: MAKE PORES DISAPPEAR IN SECONDS – GOOD FOR ACNE PRONE SKIN!

Please watch: “WARNING. YOU’RE BEING LIED TO.” https://www.youtube.com/watch?v=Z1lovMzixm0 -~-~~-~~~-~~-~- COVER THOSE PORES! If you want flawless skin, skin that looks poreless, perfect. Then this is the video for you. Easy to follow simple steps. I will show you how to achieve that poreless, flawless look that you see on magazines without airbrushing once!

Van onzuiverheden af komen

Er zijn een hele hoop meer onzuiverheden in de wereld, en als je pech hebt zitten ze nou net op jouw gezicht. Lichte onzuiverheden verhelp je met goede reiniging, skincare producten die bij je huidtype passen en nog meer goede reiniging. Losse producten en behandelingen zoals peelings kunnen trouwens ook helpen.

Heb je een huidtype of huidprobleem dat medische, deskundige aandacht vereist? Hoe graag ik je ook zou willen helpen, ben ik geen specialist op dat gebied. In deze situatie geldt dan ook: ‘ask a doctor, not a blogger’. Voor elke huid zijn er producten die werken!