hair lust review

HairLust haarproducten: dé nieuwe musthaves voor je haar? Een review!

Ik mag dan wel tof galaxy-mermaid-achtig paars, blauw en groen haar hebben, maar de blondeersessie die eraan vooraf gaat is niet bepaald voedend. Ik hield mijn haar met Olaxplex op peil, maar die heb ik tijdelijk ingeruild voor de haarproducten van HairLust. Hoe beviel dat? Hier is de review!

HairLust Hair Growth & Protection Hair Mask

Het eerste product dat ik getest heb is het Hair Growth & Protection haarmasker van HairLust. De verpakking is schattig roze, maar voor een prijs van €26,95 zal het wel wat moeten doen. Dit product is trouwens vegan!

hair lust review

De structuur is een witte, dikke crème, wat best normaal is voor een haarmasker. Ik heb het na het wassen zo’n 10 minuten in laten trekken in m’n haar. M’n haar voelde er niet per se zachter van, maar wel steviger en minder broos. Echt dat versterkende effect. Dit lijkt me dus fijn voor broos haar, maar als je super zacht haar wilt zal je er een ander product bij moeten gebruiken.

HairLust Hair Strengthening & Protection Hair Oil

Sinds ik gekleurd haar heb, zuigt het elk beetje hydratatie of vet genadeloos op. Ik gebruik ongeveer 4x zo veel serum als voorheen. Als je net als ik haar hebt dat snel droog is, is dit écht de holy grail. Deze Hair Oil van HairLust is best wel vettig en ‘vervliegt’ niet zo snel. Het heeft een fijne, zoetige geur, die gelukkig ook niet al te overheersend is. Ik houd ervan als m’n haar lekker ruikt, maar het moet niet zijn alsof ik door een parfumwalm heen loop.

Het resultaat? Ik kan dus met een klein beetje van deze Hair Oil m’n haar hydrateren – en hoef niet na 10 minuten opnieuw product aan te brengen! Waar ik voorheen wel elk uur serum in kon doen, hoef ik dat met dit product maar 2 keer per dag. Dit is dan ook m’n favoriet uit deze test!

hair lust review

Let wel op, als je geen extreem droog haar hebt moet je echt kleine beetjes gebruiken, anders wordt je haar vet. Focus het voornamelijk op de punten. Hij is trouwens ook nog eens vegan én functioneert als heat protector.

HairLust Hair Growth Formula gummies

Disclaimer: ik heb dit product maar een maandje gebruikt, dus kan nog niet veel over de resultaten zeggen. That being said, de gummies zijn vegan en suikervrij. Goede eigenschappen! Da’s dus als een goede start. Volg me op Instagram om mijn hair journey & meer mee te volgen.

Wat is jouw favoriete product voor droog haar?