haarparfums notino

Elke dag haar dat heerlijk ruikt: fijne haarparfums

Je kan je haar dagelijks wassen, maar niet iedereen doet dat. Mijn eigen haar krijgt bijvoorbeeld eens per week een uitgebreide wasbeurt. Tussendoor wil ik ook graag lekker ruikend haar! Van serums vervliegt de geur snel en gewone parfums zijn dan weer erg sterk. Haarparfum is dan een fijne tussenweg!

Waarom haarparfum?

In eerste instantie om je haar lekker te laten ruiken, dat ligt voor de hand. Maar haarparfum is ook beter voor de gezondheid van je haar. In gewone parfums zit een hoger alcoholgehalte en dat kan op de langere termijn je haar uitdrogen. In haarparfum is dit gehalte lager én zijn er ingrediënten toegevoegd die je haar wat verzorging bieden. Da’s dus stukken beter!

Gucci Bloom haarparfum

Een betaalbaar product van Gucci? Yes! Het is nog steeds geen absolute bodemprijs, maar €30 valt best mee voor een parfum van Gucci. De gewone luchtjes van Gucci zijn dan ook meestal een stukje duurder.

No Title

No Description

Zowel het gewone parfum als het haarparfum Gucci Bloom hebben dezelfde geur die omschreven wordt als een zachte, bloemige en romantische geur. Bloemig is vaak een beetje zoet, maar niet zo heftig alsof je een zak snoep opentrekt. Lekker gebalanceerd dus.

Mugler Alien haarparfum

Ik hoef je denk ik niet te vertellen hoe populair het Alien luchtje van Mugler wel niet is! Daar is dus ook een specifieke haarparfum variant van. Haarparfum Mugler Alien is iets goedkoper dan het gewone parfum, maar de verpakking is ook iets meer versimpeld. Dat doet natuurlijk niets af aan de bijzondere geur.

No Title

No Description

Miu Miu Twist haarparfum

Veel haarparfums hebben een ietwat versimpelde verpakking ten opzicht van de originele geur, maar als je er een wilt die ook als pronkstuk op je kastje functioneer zit je goed met Miu Miu Twist!

No Title

No Description

Het is niet alleen een plaatje, maar heeft ook een erg goede combinatie van geurnoten: dit parfum wordt omschreven als een bloemige-houtige geur. Dat valt een beetje in de Black Opium/Mugler Alien categorie van parfums. Elk parfum is natuurlijk uniek, maar dan weet je een beetje welke richting je op moet denken. Zeker niet verkeerd, toch?

Heb jij wel eens een haarparfum gebruikt? Wat is jouw favoriete geur?