blackbear ink tattoos piercings eindhoven

Unieke & bijzondere tattoo inspiratie! | BlackBear ink in Eindhoven

Het is officieel: ik ben mijn tattoo virginity kwijt. Sinds afgelopen december ga ik door het leven met m’n eerste permanente plakplaatje. Smaakt dat naar meer? Ik heb geen haast, maar stiekem wel. Langs toffe tattoos scrollen is dan ook een beetje mijn nieuwe hobby geworden. In deze blog deel ik bijzondere tattoo inspiratie van tattoo studio BlackBear ink in Eindhoven.

Disney tattoos

Te veel liefde voor Disney bestaat niet, en al helemaal niet als je Disney tattoo er zo ontzettend leuk uit komt te zien. Ik heb zelf een zwak voor Wall-E, maar Buzz Lightyear mag mij ook wel komen redden.

https://www.instagram.com/p/B81U0uPnhWY/
https://www.instagram.com/p/B7imu1FHT4S/

Oorpiercing? Nee, een oortattoo!

Het zijn kleine tattoos, waar wel erg bijzondere! Oorbellen en oorpiercings worden regelmatig gezet, maar dit is wel next level. En super handig, want een tattoo in je oor blijft gewoon zitten waar die zit. In tegenstelling tot oorbellen, die nog wel eens de neiging hebben om zich in de vervelendste hoekjes en kiertjes te verstoppen.

Je kan ook je oor laten piercen én een oortattoo nemen die elkaar complimenteren! Zo maak je van je oor al helemaal een kunstwerkje. En voor beiden kun je bij BlackBear ink terecht, want in de shop in Eindhoven worden zowel tattoos als piercings gezet.

https://www.instagram.com/p/B5cyWq6p6wU/
https://www.instagram.com/p/B5NlQhiJckR/

Minimalistisch en toch realistisch: een fine line tattoo

Je hebt geen dikke lijnen of grote, donkere vlakken nodig om een mooie tattoo te maken. Bij BlackBear ink in Eindhoven weten ze wel hoe je in een fineline stijl een tattoo leven inblaast. Hoe schattig is deze koala?!

https://www.instagram.com/p/BvReHK9HrBK/

I like turtles

Ik moet wat bekennen: ik ben dol op schildpadden. Wie niet? Deze prachtige schildpad staat er geweldig op! Zo zie je maar hoe tof een minimalistische stijl uit kan pakken. Het contrast is gemaakt met dotwork.

https://www.instagram.com/p/B44pxwjpRpU/

Nog een schildpad. Nog ééntje. De laatste. Om het af te leren. De opstelling met de schelp vind ik ook best wel tof.

https://www.instagram.com/p/B4NNqKKJTsa/

Originele vriendschapstattoos

Zelf vind ik het ’t mooist als een vriendschapstattoo of relatietattoo op zichzelf compleet is, maar ook een duidelijk verband heeft als je ze bij elkaar houdt. Deze mermaid tails hebben wat dat betreft een goede balans! Ik word er helemaal blij van. Ze zijn trouwens ook gewoon echt mooi gezet.

https://www.instagram.com/p/BvbdV_RnkWt/

Terug naar de minimalistische tattoos. Wat hebben jij en je vrienden of vriendinnen gemeen? Liefde voor wijn. Dan zijn deze vriendschapstattoos natuurlijk helemaal top.

https://www.instagram.com/p/B4KoKEaJ5b_/

Voor bijzondere tattoo’s zoals deze -en meer- kun je terecht bij tattoo studio BlackBear ink in Eindhoven. Ligt dat niet naast de deur? Je kan binnenkort ook in Utrecht terecht, waar BlackBear een nieuwe shop gaat openen!

Welke tattoo is jouw favoriet?