valentijnsdag cadeaus tips

Valentijnsdag komt eraan: hoe kies je een romantisch cadeau voor een ander?

Valentijnsdag komt eraan! Dan wil je graag een cadeau geven aan je geliefde of naaste. Maar dan komt de vraag die ons zo’n beetje elke feestdag en verjaardag achtervolgt: wat is leuk om te geven? In deze blog tips om een romantisch en leuk valentijnscadeau te vinden.

Houd ogen en oren open

Het is hier nu misschien een beetje laat voor, maar het is goed om extra oplettend te zijn als het om potentiële cadeautips gaat. In normale gesprekken komt het nog wel eens voor dat iemand het heeft over iets tofs dat ‘ie heeft gezien, of juist iets wat stuk is gegaan. Dat zijn de beste momenten om cadeautips in je geheugen op te slaan! Misschien vind je op deze manier dus een valentijnscadeau.

valentijnsdag cadeaus tips

Inspiratie voor valentijn moet je zoeken

Een wijze docent vertelde mij ooit dat je inspiratie moet zoeken, omdat het niet aan komt waaien. Daar leef ik nog steeds bij. Je komt makkelijker op een goed idee als je de wereld van opties verkent. Bijvoorbeeld door lijstjes van valentijn cadeautips te bekijken. Het ene idee kan je weer op een ander idee brengen. Zo rolt het balletje vanzelf!

Ga dus op zoek naar valentijnscadeau voor hem of valentijnsdag cadeau voor haar. Hangt er natuurlijk van af voor wie het cadeau wordt. Je komt dan op allerlei lijstjes en overzichten van valentijn cadeau selecties uit. Scroll het gewoon even door. Misschien zie je meteen iets leuks erbij, en misschien doet een item je aan iets denken wat je op een nog beter idee brengt. Je bent dan in ieder geval goed bezig met inspiratie zoeken.

Kies iets ‘cliché’ en maak het persoonlijk

Valentijnscadeaus zoals parfum en chocola zijn erg cliché, kunnen we wel stellen. Maar. Ik zeg altijd, clichés zijn niet voor niets clichés geworden! Meestal vallen ze namelijk in de smaak.

Maar je wil natuurlijk ook indruk maken met je creativiteit, en een cliché valentijnscadeau voldoet daar voor jouw gevoel waarschijnlijk niet aan. Je kan het alsnog een persoonlijke twist geven! Zo kun je parfums bij Notino.nl met een naam, datum of persoonlijke boodschap laten graveren en zijn met chocolade de opties al helemaal eindeloos. Je kan zelfs foto’s op gebak laten printen. Of sokken met je gezicht erop. Kijk maar eens goed rond!

Weet jij al wat je cadeau wilt geven voor Valentijnsdag?