kinder bueno vulling kopen

De vulling van Kinder Bueno kopen? Deze vullingen smaken hetzelfde!

Houd je van Kinder Bueno’s? Stomme vraag, wie niet! Het enige excuus om Kinder Bueno’s niet te eten is een heftige melkallergie. Maar goed, alle mede liefhebbers opgelet: deze voedselwaren hebben de smaak van Kinder Bueno vulling! Hier zijn de Kinder Bueno vulling dupes.

Mövenpick Hazelnut Cream | Nut & Milk

Mövenpick, is dat niet van die hotels? Yep, en ook van deze crème! Nouja, het is eigenlijk een pasta, net als chocopasta, maar dan smaakt het naar de vulling van Kinder Bueno.

https://www.moevenpick-finefoods.com/wp-content/uploads/1970/01/Creme_Nuss-Milch.png

Over deze Mövenpick Hazelnut Cream heb ik vervolgens goed en slecht nieuws: het goede nieuws is dat het niet erg duur is, een euro’tje of 3, maar het slechte nieuws is dat je ervoor in Duitsland moet zijn. Bij de Aldi of Edeka om precies te zijn.

Je kan het ook online bestellen als je goed zoekt, maar de verzendkosten zijn best wel hoog. Beetje zuur dus. Je kan dan beter vragen of iemand uit Duitsland het voor je meeneemt of opstuurt.

Black Milk Hazelnut Cream | Kinderella

Ik weet niet zeker of dit nou Kinderella heet of niet, want op de site gebruikt Black Milk die term niet, maar op social media wel. Misschien een copyright dingetje? In ieder geval, de Hazelnut Cream van Black Milk komt wel heel dicht in de buurt van echte Kinder Bueno vulling!

https://blackmilkcereal.com/wp-content/uploads/2019/09/black-milk-2-1.jpg

Black Milk is een webshop die gewoon naar Nederland verzendt. Het is wel iets duurder dan een gewone pasta of vulling in de winkel, maar hee, het is dan ook niet zomaar een vulling. Het is Kinder Bueno vulling.

Koeken met Kinder Bueno vulling

Het is niet een pot hazelnootcrème of pasta, maar dit keer zijn het cookies met Kinder Bueno vulling! Humble & Crumble Cookies verkoopt een speciale Kinder Bueno 2.0 koek, die deze hemelse chocoladesnack perfect weet te vieren.

kinder bueno vulling kopen

Ik heb ook een Humble & Crumble Cookies review geschreven, als je daar wat aan hebt.

Wat zou jij doen of maken als je een pot Kinder Bueno vulling hebt?