valentijnsdag knus maken tips

Tips om er thuis een knusse Valentijnsdag van te maken

Ben je iemand die nog wel eens graag wegzakt in de bank, maar het toch wel leuk vindt om iets met Valentijn te doen, al is het maar een klein beetje? Ik ken het gevoel. Uit eten gaan of een dik spa resort boeken is op zich wel tof, maar weinig locaties winnen het van de zachtheidsgraad van m’n vertrouwde bankkussens. Als dit als iets voor jou klinkt, zit je met deze blog goed.

De kracht van dekentjes

Wat is er nog lekkerder dan een een zacht kussen? Een lekker warm dekentje erbij. Als je de dag of avond met je partner doorbrengt is een dekentje lekker knus, maar als je alleen bent is het net zo knus. Als je een huisdier hebt, is die vast ook gek op het dekentje. En als je een vriend(in) op bezoek krijgt zal die ook wel fan zijn. Je begrijpt de boodschap. Iedereen houdt van deekie.

Sfeervolle kaarsjes

Clichés bestaan omdat ze best wel vaak gewoon prima van toepassing zijn. Zo vaak dat het clichés geworden zijn. De combinatie tussen kaarsjes en romantiek is daar een voorbeeld van. Zelf ben ik extreem kritisch over kaarsjes die ik in huis haal, omdat ik super bang ben dat ze omvallen. Ik houd m’n huis graag heel en zonder vlammen.

Geurkaarsen zitten altijd in zo’n pot, en die stoot je niet zo vaak om. Vooral als het zo’n knoepert van een geurkaars is. Geurkaars geeft ook een lekker vleugje geur aan de woonkamer, maar ook weer niet te veel. Als je het proeft in de lucht is het te veel. Heb je dat wel eens gehad? Kijk bijvoorbeeld eens in de webshop van Douglas, die hebben veel fijne geurkaarsen.

valentijnsdag knus maken tips

Laat het lekker ruiken

Als het doel is om het huis lekker te laten ruiken, maar je vindt geurkaarsen toch niet een fijne optie, kan je voor een speciaal geurtje ook nog eens een kamerparfum proberen.

Ik ben zelf lichtelijk geobsedeerd met de oranje lijn van Rituals, Happy Buddha. Het liefst zou ik er elke dag een uur in liggen weken. Gelukkig voor mij is er ook een geurkaars én kamerparfum van deze geur. Gelukkig voor jou is er ook nog veel meer keuze! Ook kamerparfums vind je online bij Douglas.

Liefde gaat door de maag …

Deze blog gaat helemaal niet over eten, maar ik moet het toch nog even over eten hebben. Zorg alsjeblieft dat je iets lekkers in huis hebt. Of het nou zelf gemaakt over helemaal zelf gedaan en vers uit het supermarktschap getrokken is, iets lekkers maakt je blij, en de mensen om je heen ook. Extra tip van de dag: Crème Brûlée uit de supermarkt is maar 1 of 2 euro en kipnuggets zijn stiekem heel romantisch. Thank me later.

Wat ga jij doen met Valentijnsdag?