beauty koelkast kopen nederland

Beauty koelkast: een mini koelkast voor je make-up en beauty producten!

Sommige beauty en make-up producten blijven beter houdbaar of behouden een fijnere textuur als je ze gekoeld bewaart. In de koelkast tussen de groente, frisdrank en worst is misschien niet het fijnste idee. Daarvoor is de beauty koelkast!

Wanneer is een beauty koelkast handig?

Ja, de cosmetic fridge ziet er schattig uit, maar er zit ook een praktisch nut aan. Neem nou bijvoorbeeld de zomer. Tijdens een hittegolf smelt niet alleen jij weg, maar kunnen onder andere lipsticks er ook onder lijden.

Bepaalde formules kunnen niet zo goed tegen warmte. Nagellakjes zijn langer houdbaar in een koelkast en ook skincare vindt het doorgaans fijn om gekoeld bewaard te worden. Ook kunnen er zo minder bacteriën bij. Het is dus niet alleen in de zomer handig, maar het hele jaar door.

No Title

No Description

Een beauty/make-up koelkast kopen

Wil je eindelijk een mini-koelkast voor je beauty producten gaan kopen, kan je er geen vinden in Nederland. Althans, niet op een Nederlandse website. Op het moment dat ik dit artikel schrijf zijn ze op bij Bol.com. Wat nu?

Ik heb een dropshipping website gevonden die beauty koelkastjes heeft, maar met een levertijd van zo’n 2 weken kan je net zo goed zelf eentje uit China bestellen. Via AliExpress bijvoorbeeld. Zoek op ‘mini fridge’ om ze te vinden.

Als je liever niet vanuit China bestelt, kan je ook gewoon in Nederland op zoek naar een mini-koelkast. Zoek dan simpelweg op ‘mini koelkast’. Hopelijk kan je een schattige, roze variant vinden, want de meesten zijn wit. Pop electronics heeft een rode mini-koelkast.

Is een beauty koelkast wat voor jou?

Het staat onwijs schattig, dat sowieso! Als ik een collectie dure skincare zou hebben zou ik me-teen een beauty koelkastje besteld hebben. Nu ik niet zo veel skincare heb en wat ik heb niet extreem kostbaar is laat ik het voor wat het is. Wat make-up betreft zou ik beter een Amerikaanse tweedeurs koelkast aan kunnen schaffen voordat alles erin past.

Vind jij een beauty koelkast een leuk idee?