kerst winactie notino

Kerst Giveaway: win dit pakket van Notino!

Het feestdagenseizoen is in volle gang, en daar horen cadeautjes bij. Daar doe ik gezellig aan mee! In samenwerking met Notino mag ik dit leuke beauty pakket weggeven. Lees hier hoe je meedoet.

Beauty Kerstpakket van Notino

Deze prachtige beauty box van Notino bevat de volgende items:

Hugo Boss ‘The Scent’ for her parfum
Vichy Minéral 89 versterkende en vullende hyaluronbooster
Notino pocket miror

Dat allemaal in een luxe geschenkverpakking! Het is een pareltje voor onder de Kerstboom en je hoeft niet veel te doen om kans te maken.

Hoe doe je mee met deze winactie?

  • Volg @notino_nl en @matteshimmer op Instagram
  • Like de Instagram post en tag 3 vrienden in een reactie
https://www.instagram.com/p/B6LuOFGHe3S/

Zo simpel is het! Meer hoef je niet te doen. Je hebt tot 22 december om mee te doen. 23 december wordt de winnaar bekend gemaakt in mijn Instagram stories.

Over die producten …

Hugo Boss The Scent dames is een parfum. De geurnoten zijn modern, bloemig en fruitig. Een heerlijk verfrissende geur die veel verschillende dames aan zal spreken! Het flacon is ook een aanwinst voor je beautyhoekje.

Vichy Minéral 89 is een versterkende en vullende hyaluronbooster. Dit huidverzorgingsproduct heeft een lichte structuur en verstevigt je huid. Er zit hyaluronzuur in. Misschien komt die term je bekend voor. Dat zou goed kunnen, want het zit in bijvoorbeeld lipfillers. In de cosmetische wereld heeft hyaluronzuur zich bewezen als een goed ingrediënt om bij te dragen aan een sterke huid.

Dit product van Vichy is dus een fijne toevoeging aan je routine! Al helemaal leuk om eens gratis uit te kunnen proberen, toch?

Ten slotte hebben we de Notino pocket mirror. Daar kan ik kort maar krachtig over zijn, want het is een schattige handspiegel die makkelijk in je tas past.

Doe je mee?

Dat was zo ongeveer wel alle informatie over deze winactie! Wil je nog iets anders weten over de actie of de beauty box? Laat het me weten in de reacties of stuur een bericht.

Doe jij mee met de Notino Kerst winactie?