notino summer black friday

Mijn schaamteloze Kerstwishlist: wat ik onder de boom hoop te vinden

Even voor de duidelijkheid: ik heb het hier over een spreekwoordelijke boom, want de baby variant die hier staat kan je nog net een kwartje onder kwijt. Desalniettemin hoop ik natuurlijk om dit jaar weer mooie cadeaus te krijgen. Hier een lijstje van hoe mijn dromen eruit zien.

Het allerliefste krijg ik natuurlijk het hoofdprijs-winnende staatslot cadeau, maar ik hoorde dat die al uitverkocht is. De volgende items zou ik alsnog erg waarderen.

Parfums

Ik weet dat veel mensen een redelijke verzameling aan luchtjes hebben opgebouwd en dat dankzij verjaardagen en feestdagen alleen maar verder groeit. Bij mij is dat op de een of andere manier andersom gegaan. Ik heb precies één luchtje. Niks mis mee, maar iets nieuws uitproberen … is ook niks mis mee.

Zo ben ik door een vriendin nieuwsgierig naar Juliette Has A Gun en is die reclame van Armani Si Passione ook wel blijven hangen. Die mogen er wel zijn. Leg maar alvast onder de boom neer. L’Interdit van Givenchy ruikt trouwens ook gevaarlijk lekker.

Make-up

Dit is niet overdreven of een grappig statement, dit is echt zo: mijn make-up collectie is zodanig groot dat mensen mij als voorbeeld gebruiken – niet in positieve zin, maar als voorbeeld dat het altijd erger kan. ‘Vond je dat ik te veel make-up had? Kijk dan naar Maris d’r verzameling’.

kerstcadeaus

Maar mijn levensmotto blijft: je hebt nooit genoeg make-up, en al helemaal nooit te veel. Dus ik maak er gewoon een wishlist bij.

Laten we beginnen bij het begin: primer. De Porefessional van Benefit is een fijne porievuller, maar matte en dus vervelend voor droge huidjes. De nieuwe Porefessional Pearl variant lijkt me dus interessant. Rijmt, dus het is waar.

Nog een make-up item wat op mijn wishlist staat: MAC matte lipstick. Zo bijzonder is dat toch ook weer niet, zal je denken, maar het zit zo: ik heb al MAC lipsticks gekocht en gehad. Met verhuizen lekker kwijt geraakt. Ik ben net iets te eigenwijs om ze opnieuw te kopen, maar wil ze ook weer wel. Dus: perfect cadeau.

GlamGlow

Ik zou serieus kunnen baden in GlamGlow producten. De maskers zijn super fijn en de GlowStarter is een persoonlijke favoriet! Van de GlamGlow Waterburst Moisturizer heb ik stiekem een beetje uit een (dure) mini van m’n zusje getest, en het smaakte naar meer. Deze heeft z’n plekje op de wishlist ook verdiend.

De waarheid? Ik hier best lang mee door kunnen gaan. Niks mis met een beetje dromen. Maar wat ik ook onder een geschenkverpakking onder de Kerstboom aan zou treffen, ben ik blij mee. Het gebaar van geven is het mooist!

Wat zou jij wel onder de Kerstboom tegen willen komen?