makeup bestellen zelfde dag in huis

Je kan vanaf nu al na 1 uur wachten je ICI Paris XL bestelling in handen hebben

Ik houd van bestellen. Jij houdt van bestellen. We houden allemaal van bestellen. Het grote nadeel: wachten. Bij ICI Paris XL hebben ze daar wat aan gedaan, want je kan al na 1 uurtje wachten al je bestelling in handen hebben!

ICI Paris Click & Collect: hoe werkt het?

Dit nieuwe concept van ICI heet dus Click & Collect. De naam verraadt al enigszins wat het is, maar ik zal het voor de duidelijkheid even helemaal uitleggen.

Stap 1: Je plaatst online je bestelling en kiest bij welk ICI filiaal je het wil afhalen.
Stap 2: Wacht 1 uur.
Stap 3: Je kan nu je bestelling bij de gekozen winkel afhalen. Tadaah!

https://www.zuidplein.nl/clean/wp-content/uploads/2014/10/uitgelicht.jpg

Dezelfde dag je make-up of beauty bestelling in huis

De bestelling wordt dus niet bij je bezorgd, maar je haalt ‘m zelf op. Kan je dan niet gewoon net zo goed naar de winkel? Als je in een grote stad woont zal dat misschien vaak werken, maar in kleinere ICI Paris winkels is het assortiment beperkt. Een product kan ook net op zijn. Nu heb je dus het online assortiment van ICI Paris XL dichter bij je in de buurt!

Zijn er ook nadelen aan Click & Collect?

Je zult zelf naar de winkel moeten lopen, maar de Click & Collect service kost je niks extra. Om teleurstellingen te voorkomen wordt het tijdens je bestelproces ook aangegeven als een product niet binnen een straal van 30 km beschikbaar is. Dat is dus wel prima geregeld.

De bestelling die je hebt geplaatst is dus ook al verzameld wanneer je het gaat ophalen. Als je iemand bent die niet van zoeken in de winkel houdt is het ook chill om maar kort de winkel in hoeven te stappen. Prima toevoeging van ICI!

Vind jij het handig om nog dezelfde dag je bestelling in huis te kunnen hebben?