matte & shimmer beauty contest

Matte & Shimmer Beauty wedstrijd: doe mee met een make-up look of flatlay!

Met mijn webshop organiseer ik dit jaar de Matte & Shimmer Beauty Contest! Je kan toffe prijzen winnen door mee te doen met een flaylay of make-up look. Hier lees je er meer over!

Wat zijn de prijzen?

Er zijn dus 2 categorieën: make-up look en flatlay. De make-up look mag op jezelf of een ander gemaakt zijn, zo lang het maar jouw werk is. Een flatlay is een type productfoto (meestal van bovenaf) en hoef je dus niet zelf op te staan.

Hoe doe je mee?

Het thema is PINK HOLIDAY GLAM. Je doet mee door jouw foto te uploaden op Instagram en @matteandshimmerbeauty in de foto te tagen. Schrijf in je caption dat je met de Matte & Shimmer Beauty Contest meedoet. Je doet nu mee!

Een extraatje voor elke deelnemer!

Ik organiseer de wedstrijd natuurlijk vanuit mijn webshop. Je bent niet verplicht om Matte & Shimmer Beauty producten te gebruiken, maar ik zou het natuurlijk erg leuk vinden om dat wel te zien! Daarom krijgt elke deelnemer een kortingscode van 30%. Je kan deze opvragen door een DM op Instagram te sturen of te mailen naar info@matteandshimmerbeauty.nl .

https://www.instagram.com/p/B5qanCRJ5Aj/

Wat zijn de regels?

  • 1 deelname per persoon. Je kan dus niet aan beide categorieën meedoen.
  • Zorgt dat je post (inclusief tags en caption) vóór het einde van 18 december online staat.
  • Staat een foto van de ene categorie beter in je feed, maar vind je het prijzenpakket van de andere categorie leuker? Je kan niet aan meer dan 1 categorie tegelijk meedoen, maar je mag wél kiezen om voor het andere prijzenpakket mee te doen met je creatie. Geef dit even door via DM of mail.
  • Er mogen zo veel of weinig mensen/producten op de foto staan als je wilt. Zo lang het maar je eigen werk is en je deelname 1 post is.
  • Een make-up look hoeft niet per sé je gezicht te zijn. Een oog- of lip closeup, ooglook op je hand gemaakt etc. tellen ook.
  • 19 december wordt de winnaar bekend gemaakt!

Heb je nog andere vragen? Die kan je stellen in de comments, in mijn Facebook groep of door mij op social media een bericht te sturen! Ik hoop dat jullie het leuk vinden om mee te doen.

Ga jij meedoen met de Matte & Shimmer Beauty Contest?