black friday 2019 notino

Black Friday bij Notino: dit kun je allemaal met korting scoren!

De echte koopjesfans zitten er al een tijdje op te wachten: Black Friday! Beauty webshop Notino.nl doet hier niet 1 dag, maar een hele week aan mee. Fijn om eens in rust te kunnen shoppen in plaats van brandende Black Friday chaos tegemoet te gaan.

Black Friday week bij Notino!

Voor wie nog niet bekend is met Notino: deze beauty webshop staat in Nederland voornamelijk bekend om de gunstig geprijsde luchtjes. Parfums kunnen al duur genoeg zijn. Tijdens Black Friday 2019 dus nóg een stukje goedkoper. Laten we dus beginnen met de luchtjes-acties!

black friday 2019 notino

Parfums met Black Friday korting

Een goede start: er komt korting op Yves Saint Laurent! Dat betekent dus dat de populaire bestseller Black Opium ook in de aanbieding komt. Die is niet voor niks zo populair geworden: het is gewoon een heerlijke geur, die ook heel goed bij het winter- en feestdagenseizoen past.

Parfums van Victoria’s Secret komen ook in de Black Friday aanbiedingen van Notino! De Body Mists zijn hier een persoonlijke favoriet. Op Versace parfum kun je ook korting verwachten.

black friday notino 2019

Make-up met Black Friday korting

NYX Professional Makeup heeft zo veel fijne favorieten, en laat dat nou precies één van de make-up merken zijn waar korting op komt! Aanraders van mij zijn de HD concealer, de Honey Dew Me Up primer, de liquid eyeliner en de Liquid Suedes.

Ook Makeup Revolution komt tussen de Black Friday aanbiedingen te staan, alsof het nog niet voordelig genoeg was. Gewoon extra voordeel, hoppetee! Ik ben nog steeds super tevreden over de concealer van dit merk. Er komt ten slotte ook nog korting op Maybelline en L’Oréal Paris.

Nog meer aanbiedingen!

Dat waren wat mij betreft de belangrijkste categorieën acties, maar hee, dat ben ik. Smaken verschillen en wie weet is skincare, haircare of iets anders wel helemaal jouw ding! De volgende overige merken komen ook in de aanbieding: Garnier, Ziaja, Elizabeth Arden, Avon, Biotherm, Wella en Shu Uemura! Wie weet komen er zelfs nog wel last-minute verrassingen waar ik niks van af weet. Er valt in ieder geval genoeg te shoppen!

Wat ben jij van plan om te kopen tijdens Black Friday 2019?