4 speciale en extra services die beauty webshop Notino aanbiedt

4 speciale en extra services die beauty webshop Notino aanbiedt

Misschien ken je webshop Notino.nl al omdat je er een voordelig een luchtje hebt gescoord. Zo niet: neem eens een kijkje! Naast voordelige parfums en een ruim aanbod in beauty producten bieden ze ook nog eens extra, fijne services. Hier vertel ik meer over de Shopping Experience with Notino!

Parfum laten graveren

Een luchtje cadeau doen? Als je dat extra persoonlijk wil maken geef je een parfum met gravure! Je kan van alles in het flacon laten graveren: een naam, een bijzondere datum, een boodschap, wens of zelfs een brandende vraag … zoals Notino zelf al zegt, het enige waarin je beperkt wordt is het maximaal aantal tekens! Een leuke manier om een cadeautje wat extra karakter te geven. Het laten graveren van een parfum kost €5,99.

4 speciale en extra services die beauty webshop Notino aanbiedt

Luxe cadeauverpakking

Bij veel winkels kun je een cadeau in laten pakken, maar Notino doet daar nog een schepje bovenop met de cadeauverpakking doos service. De producten naar keuze worden in een luxe doos met satijnen strik professioneel ingepakt. En ja, je kan dus ook meerdere items in dezelfde doos in laten pakken. Zo wordt het een soort luxe, customized cadeauset. Je kan zelfs een mix bestellen van producten die je luxe ingepakt wil hebben en items die lekker zo mogen blijven. Het inpakken in luxe doos kost je €4,99.

Ruime tijd om te retourneren

Deze service die bij de Notino Shopping Experience is gewoon voor iedereen en kost je niks extra. Je hebt bij Notino 90 dagen om te retourneren! Handig als je vergeten bent dat je iets terug wilde sturen of gewoon een paar dagen extra geen zin hebt om naar het postpunt te gaan. Het kan de beste overkomen.

Houd er wel rekening mee dat producten wegens hygiëneregels en -garantie ongeopend geretourneerd moeten worden.

4 speciale en extra services die beauty webshop Notino aanbiedt

Samples van parfum kunnen kopen

Wil je een specifiek luchtje proberen? Notino biedt een ruim assortiment aan parfum samples! Een groot deel van de samples kost ongeveer €1. Het kost je dan wel een euro, maar geeft je wel de mogelijkheid om precies de luchtjes die je kiest te kunnen proberen. Da’s wel zo fijn!

Had jij al eens van Notino gehoord?