my jewellery zebra print co ord set

Deze herfst- en winterkleding kun je super makkelijk & leuk combineren!

 

Sommige mensen zijn met een echt fashion gen geboren en anderen weer niet. Ik ben ‘m wel eens kwijt, maar wil er op z’n tijd ook graag fabulous uitzien. Vind je kleding items combineren soms moeilijk of heb je af en toe gewoon geen zin om er over na te denken? Dan zijn deze toppers wat voor jou.

Gewoon één main item

Zonder accessoires meegerekend dan. In de zomer is het lekker makkelijk om een jurkje aan te trekken. In de herfst en winter kan dat ook gewoon! Maar dan met lange mouwen. Leuk paar laarsjes onder, sieraden erbij, hoppetee. Jurkjes en rokjes zijn gewoon voor alle seizoenen. Laat je niet beperken door een oer-Hollands wolkje.

Een co-ord set

Ik houd van setjes, want je hoeft er helemaal niet over na te denken. Het is gewoon meteen een perfecte outfit. Zo direct vanuit de winkel of webshop aan je lijf en klaar is kees. Hoewel schoenen erbij op zich ook wel handig zijn. Een leuk voorbeeld van een speelse co-ord set: de mini rok met spijkerjack in zebra print!

my jewellery zebra print co ord set

Het rokje en jasje die ik op de foto aanheb komen van My Jewellery. Eigenlijk is dit een soort driehoeks-co-ord set: in precies dezelfde print en kleuren hebben ze namelijk ook nog een bootcut jeans.

Extra handig in de My Jewellery webshop: als je onder het kopje ‘kleding’ kijkt is er een speciaal gedeelte voor co-ord sets! Zo hoef je geen zoektocht naar het bijpassende item te houden, maar staan ze gewoon lekker naast elkaar. Van mini rokjes met jasjes tot blazers met passende broek: je vindt het allemaal.

Zwarte flared pants

Zwarte flared pants zijn eigenlijk gewoon een soort van life-hack in je kledingkast. Ze staan 99 van de 100 keer flatterend en kunnen met bijna elk mogelijk denkbare top op aarde gecombineerd worden. Dat zijn allemaal leuke eigenschappen voor een broek, maar de volgende gaat je pas écht overtuigen: flared pants. Zitten echt. als een pyjama- of joggingbroek. Het is een waar geschenk, vooral op regenachtige najaar dagen.

Om deze wonderbroek nog even in de informatieve sferen te houden: je kan ze ook heel makkelijk up-dressen of eenvoudig houden. Rustig dagje? Sneakertjes eronder, basic top erop. Fancy look? Toffe laarsjes en een mooie blouse erbij. Bedenk het maar en het kan!

Ben jij goed in het combineren van leuke kleding items?