de leukste beauty make-up adventskalenders 2019

De leukste beauty & make-up adventskalenders van 2019!

Beauty & make-up adventskalenders 2019

Het feestdagenseizoen zit er weer aan te komen! Ik ben er misschien een beetje vroeg bij, maar beter te vroeg dan te laat. Als je jezelf wil verwennen met een leuke kalender of het een leuke manier vindt om verschillende producten uit te testen, is deze blog wat voor jou. Hier de leukste beauty & make-up adventskalenders van 2019 op een rijtje!

Als dit overzicht nog niet genoeg is: er zijn nog meer tips voor beauty adventskalenders.

Budgetvriendelijk | goedkope beauty & make-up adventskalenders 2019

Laten we beginnen met de opties die het meest vriendelijk zijn voor de portemonnee. Meer luxe en high-end adventskalenders vind je verderop in dit artikel.

Essence adventskalender 2019

essence beauty make-up adventskalender 2019

Essence doet dit jaar ook weer mee! Deze schattige adventskalender bevat 24 cadeautjes voor de nette prijs van €24,95.

NYX Love Lust Disco adventskalender 2019

https://www.nyxcosmetics.co.uk/dw/image/v2/AAQP_PRD/on/demandware.static/-/Sites-nyx-master-catalog/default/dw137b7645/ProductImages/Bundle/NYX_WE_24AC/E_RETAIL_CALENDRIER_X24-v2.jpg?sw=420&sh=420&sm=fit&q=70

Dit is een kalender die tot aan het nieuwe jaar doorgaat! Er zitten dan ook 31 items in. Hij gaat bij Douglas €58 kosten, wat op zich een hogere totaalprijs is voor een budget variant, maar voor minder dan €2 per item vond ik ‘m er toch bij passen. Hij komt natuurlijk ook naar NYX stores!

Makeup Revolution adventskalender 2019

Voor €39,95 vind je deze onder andere bij Boozyshop. Elke dag van de decembermaand -tot aan Kerst- kun je een deurtje openmaken!

Catrice DIY adventskalender 2019

No Title

No Description

Ook Catrice is er dit jaar bij met een toffe en betaalbare adventskalender! De Catrice DIY adventskalender van dit jaar heeft een toffe, unieke twist, want je kan ‘m zelf aanpassen en customizen! Om er een waarlijk feestje van te maken zitten er schattige papiertjes en designs bij. De leuke make-up heb je in ieder geval al in huis!

Je koopt de Catrice DIY adventskalender voor €34,99 bij Kruidvat.

‘A Tale From L’OCCITANE’ adventskalender 2019

L'OCCITAINE adventskalender 2019 classic

Meer van de skincare? De L’OCCITANE Classic adventskalender van 2019 is in de vorm van een sprookjesboek! In de kalender vind je niet alleen fijne skincare musthaves, maar ook de geschiedenis van de Amandelboom in de Provence. Ook vind je in de vakjes handige tips om groener te leven! Zo leer je nog eens wat.

Naast deze kalender (€49,00) heeft L’OCCITANE dit jaar ook een meer luxe uitgave adventskalender. Scroll verder naar beneden om die te bekijken!

Maybelline adventskalender 2019

Bij Zalando is de Maybelline adventskalender het goedkoopst: hij kost hier €44,95. Andere webshops hebben ‘m ook, maar de prijs lag dan ietsje hoger.

Douglas adventskalender 2019

Douglas beauty make-up adventskalender 2019

Dit is een echte budget topper: op het moment dat ik dit schrijf is deze cute make-up kalender van Douglas in de aanbieding voor €19,49. Ondanks de lage prijs zitten er gewoon 24 items in! Meer dan prima deal.

High-end | luxe beauty & make-up adventskalenders 2019

Lookfantastic adventskalender 2019

Dit is écht een luxe kalender. Ik had ‘m vorig jaar zelf en na het openen van alle deurtjes vond ik het zonde om de kalender weg te doen, zo mooi is ‘ie. Hij is ook flink groot! Er zitten dit jaar toffe merken zoals Morphe en Rituals in. Op Lookfantastic.nl kost ‘ie €89. Naar verwachting zal deze snel uitverkocht raken.

Kiehl’s Canal House adventskalender 2019

kiehls canal house beauty makeup adventskalender 2019

Kiehl’s brengt een enorm schattige kalender uit in de vorm van een Amsterdams huisje! Helemaal als je het deurtje opendoet ziet het er onweerstaanbaar uit. Er zitten natuurlijk allerlei huidverzorgingsproducten van Kiehl’s in. Een kwalitatief merk, dus daar heb je sowieso wat aan.

Rituals adventskalenders 2019

No Title

No Description

Zoals elk jaar doet ook Rituals weer mee met de adventskalenders! Dit jaar zijn er zelfs 2 verschillende: een 2D en een 3D uitvoering. De 2D uitvoeren is ‘plat’ (er zitten nog wel spulletjes in, geen zorgen) en kost €59,95. De 3D versie is wat groter, luxer en kost €89,90. Je vindt ze bij Rituals en de Bijenkorf.

Clinique adventskalender 2019


Clinique is een fijn merk met een focus op skincare, maar -net zoals in deze kalender- komt er ook een variatie aan make-up producten bij kijken! Met al deze items kun je zeker weer een tijdje vooruit. Hij kost momenteel €69 bij de Bijenkorf.

Charlotte Tilbury adventskalender 2019

No Title

No Description

De laatste adventskalender in deze blog is naar mijn mening ook meteen de mooiste – maar ook het duurst. Voor €185 heb je een zeer luxe adventskalender met ontzettend mooie producten. De Charlotte Tilbury Magic Moon kalender vind je bij de Bijenkorf.

L’OCCITANE Dream Calendar 2019

L'OCCITAINE adventskalender 2019 premium

De Dream Calendar  is de Premium versie adventskalender van L’OCCITANE. Deze prachtige uitgave is net een kastje met voor elke dag een laatje waar je een mooi cadeautje in vindt. Wel 24 stuks! Met een adventskalender als deze kan je weer een tijdje vooruit.

Ben jij van plan dit jaar een beauty/make-up adventskalender te gaan kopen?