Dé perfecte nude lipstick kleur vinden doe je zo - met je foundation kleur!

Dé perfecte nude lipstick kleur vind je zo – met je foundation kleur!

De perfecte nude die ideaal bij je huidskleur past. Hoe vind je die? Het is voor sommigen een lange zoektocht geweest, die wellicht niet eens voltooid is. Clinique heeft daar een systeem voor bedacht: De Clinique ‘Even Better’ Pop Lip Foundation!

Een systeem om op basis van je foundationkleur de perfecte nude lipstick te vinden

De perfecte nude lipstick vinden is nu dus echt over nagedacht. Geen lipstick die dezelfde kleur heeft als je huid of … opmerkelijke tips zoals je tepelkleur kiezen (ja, dat was echt een dingetje).

Clinique ‘Even Better’ Pop Lip Foundation

Clinique heeft dit systeem bedacht met de Even Better Pop Lip Foundation. Klinkt een beetje als foundation op je lippen, maar da’s niet de bedoeling. De lijn die bij dit systeem hoort bestaat namelijk uit 30 nude lipsticks. Die 30 lipsticks zijn verwerkt in een ‘wiel’ (zoals je hier kan zien).

 

Dé perfecte nude lipstick kleur vinden doe je zo - met je foundation kleur!

Hoe werkt het?

Je ziet in het wiel bij elke foundation kleur 3 tinten lipstick. Je hebt namelijk niet 1 perfecte nude lipstick matches, maar 3: naked, casual en glam.

Omdat het wiel gebaseerd is op Clinique Foundations zou je dus eigenlijk je foundation nummer van Clinique moeten weten. Ook als je die niet in huis hebt kun je nog dit wiel gebruiken voor je ideale match!

Je moet dan je foundation kleur omrekenen naar een kleurcode van Clinique foundation. Dat kan je op deze manier makkelijk doen:

  • Ga naar findation.com
  • Vul bij stap 1 foundation(s) in die je draagt. (Merk en kleurcode)
  • Druk op ‘find my matches’. Je krijgt nu een giga lijst van matches, maar je wil alleen je Clinique kleurnummer weten. Dus:
  • Druk op ‘look for a match in a specific product’ (de website onthoudt je ingevoerde foundations)
  • Vul bij merk ‘Clinique’ in en selecteer het product ‘Even Better Makeup’
  • Klik op ‘find my match’. Je hebt nu je Clinique kleurnummer!

Vervolgens zoek je in het wiel dat kleurnummer op en tadaah, daar staan jouw perfecte nude lipstick matches van de Even Better Pop Lip Foundation!

De perfecte nude lipstick voor jouw huidskleur

Deze lipsticks komen bij alle Clinique counters en op Clinique.nl te koop! De formule heeft een hoge dekking en de finish is soft shine. Klinkt een beetje als een velvet finish. Comfortabel, maar niet zo ‘zacht’ dat ‘ie enorm verplaatst.

Heb jij jouw perfecte nude lipstick al gevonden?