toetjesrestaurant nederland dessertbar

Er is een echt toetjesrestaurant in Nederland: De Dessertbar

Een nieuwtje is het niet, een briljante toevoeging aan het Nederlandse horecalandschap is het wél. Er is namelijk gewoon een toetjesrestaurant in Nederland! Je vindt de Dessertbar al een tijdje in Haarlem. Daar worden we blij van.

Hoe werkt het bij de Dessertbar?

Een toetjesrestaurant, hoe gaat dat in z’n werking? Nou, het is eigenlijk vrij simpel. Je komt naar binnen en bestelt een dessert naar keuze. Je kan er natuurlijk ook wat drinken, borrelhapjes bestellen of lunchen. Maar de kern is toetjes. Heb je gewoon trek in alleen een dessert? Dan is dit de ideale plek. Ga zitten, bestel een toetje en geniet. Je hoeft eindelijk niet meer de eerste 2 gangen af te wachten voor je aan het zoete gedeelte toe komt.

 

Welke toetjes zijn er?

Van tiramisu tot crème brûlée en van een ijscoupe tot een caramel cheesecake: welk toetje je ook zin in hebt, de Dessertbar heeft het. Je kan ook een kijkje nemen op de dessertkaart. Er zijn zelfs drinkbare cocktaildesserts! En er is genoeg voor iedereen.

Kort samengevat is er gewoon een goede variatie van desserts met en zonder alcohol, ijs, gebak, klassiekers die je in veel restaurants vindt en andere toetjes.

 

Waar vind je de Dessertbar?

Dit geniale toetjesrestaurant zit in de Warmoesstraat 4 in Haarlem. Da’s lekker in het centrum, in een zijstraatje vanaf de Grote Kerk die midden op het stadsplein staat. Je kan het dus leuk combineren met een dagje shoppen, Haarlem verkennen of iets anders in de buurt. De Dessertbar is elke dag tot 00:00 geopend en op vrijdag en zaterdag zelfs tot 01:00. Ook als laat op de avond je toetjesmaag gaat rommelen kan je hier dus terecht. Alleen op zondag zijn ze gesloten.

Al met al dus een geniaal idee omgezet in een leuke, sfeervolle zaak. Ook nog eens op een heel mooi plek je in een prachtige stad. Wat wil een mens nog meer?

Wist jij dat er een toetjesrestaurant is?