aliexpress beauty koopjes tools

Leuke & handige AliExpress beauty koopjes!

Op AliExpress kun je enorm veel producten vinden. Zo veel dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hier wat handige, leuke beauty koopjes uitgelicht!

Als het om beauty items gaat raad ik af om echt make-up te kopen. Er zullen vast prima items tussen zitten, maar je weet niet precies wat erin zit en het kan dus zijn dat je huid er niet goed op reageert. Geen zorgen, er blijft genoeg leuks over! Zoek je budget make-up? Merken als NYX, ELF, Colourpop, Makeup Revolution etc. hebben veel kwalitatief én betaalbaar spul.

Een houder voor je beautyblender

Ik heb altijd een lichtelijke struggle met het opbergen van make-up sponzen. Ik stop namelijk graag alles in kastjes, tasjes en laatjes, maar een gebruikte make-up spons heeft ademruimte nodig. Een vochtige spons in een dichte ruimte doen is niet zo goed voor ze. Daar zijn make-up spons houdertjes heel handig voor! Er zijn allerlei leuke designs, ook soorten die handig zijn om mee te nemen. Als je op AliExpress ‘beauty sponge holder‘ intypt komen ze allemaal tevoorschijn en kosten je een eurootje of 2.

Lipstick display

Handig om al je lipsticks in op te bergen! Ik heb er inmiddels al een aantal gevuld. Als je als zoekterm ‘lipstick display‘ gebruikt kom je op verschillende diktes en formaten acryl lipstick displays uit. Liquid lipsticks passen er ook meer dan prima in, maar er zijn ook hogere displays waar ze netjes in passen. Voor de wat kortere en dikkere liquid lipsticks (zoals die van Jeffree Star Cosmetics, Sugarpill, Wet ’n Wild etc.) raad ik je aan om een gewone lipstick display te nemen. 

Oneindig veel leuke make-up tasjes

Make-up tasjes zijn per definitie de ideale combinatie van handig en leuk. Die vind je voor een figuurlijke tomaat en stuiver op AliExpress! Typ gewoon ‘make-up bag‘ in de zoekbalk in. Je kan ook specifieker zoeken op bijvoorbeeld holografische tasjes of tassen met speciale vakken. De prijsjes zijn erg mild.

Siliconen matjes om je kwasten mee schoon te maken

Je kwasten schoonmaken is een beetje een rotklusje, maar op AliExpress vind je allerlei tools om dat makkelijker maken. Bijvoorbeeld een siliconen matje! De siliconen matjes hebben zuignapjes zodat je ze bijvoorbeeld in je gootsteen kan plakken. Door je kwast tijdens het reinigen over zo’n grof patroon te schrobben wordt ‘ie makkelijker schoon. Je hebt dit soort kwastenreiniging tools ook in andere vormen, zoals bakjes en brush eggs. Type eens ‘brush cleaner mat‘ in bij AliExpress.

Koop jij wel eens iets bij AliExpress?