multivlaai mini vlaai chocolade merk

Hier vind je mini vlaaitjes in al deze chocolademerk smaken!

Hier heb je alvast een servetje, voor als je net als ik al begint te watertanden. Deze mini vlaaitjes in allerlei chocolademerk smaken zien er namelijk veel te goed uit! Welke vind jij het lekkerst?

Waar kun je deze vlaaitjes krijgen?

De mini vlaaitjes zijn de laatste chocoladegebak aanwinsten van de keten Multivlaai. Als je denkt dat je bij Multivlaai alleen terecht kan voor appelkruimel, rijstevlaai en slagroomgebak: da’s dus niet waar! Ze laten met deze mini vlaaitjes in allerlei smaken goed merken dat ze met de tijd meegaan. Om het ons zo verleidelijk mogelijk te maken. Wat volgens mij aardig lukt.

Je vindt ze dus bij Multivlaai. Gelukkig heeft Multivlaai filialen door het hele land en doen ze zelfs aan bezorgen. Op de pagina ‘winkels‘ op de site kun je er eentje bij jou in de buurt vinden.

 

Welke smaken zijn er allemaal?

De smaken zijn afkomstig van verschillende merken, die allemaal iets gemeen hebben: chocola. Zo zijn er mini vlaaitjes die gemaakt zijn met candybars, zoals Mars, KitKat, Snickers, Bounty en Twix, maar ook heel andere chocolademerken. Er zijn Oreo vlaaitjes, Nutella vlaaitjes, Milka vlaaitjes en er is zelfs een Tony Chocolonely variant! Elke goede chocoladesmaak die je maar kan bedenken is een vlaaitje van te vinden. Ik heb nog nooit een assortiment gezien dat zó compleet is.

Nog meer lekkers …

Na verdere inspectie heb ik ontdekt dat Multivlaai nóg meer specialiteiten heeft dan een ‘klassiek’ assortiment. Er is een speciaal assortiment aan Amerikaanse stijl gebak! Laat dat nou eens net m’n favoriet zijn. Je hebt klassiekers zoals Red Velvet Cake, Carrot Cake (smaakt niet naar groente, anders zou ik ’t niet eten) Cheesecake en Key Lime Pie maar ook interessante variaties als Creme Brulee Cheesecake, Salted Caramel Vanilla, Rock Slide Brownies … ik krijg er spontaan trek van.

 

https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/58652678_1133994356804119_8555243080293285888_n.jpg?_nc_cat=105&_nc_oc=AQlD_Ngj1FaY4-GrVvbpukDN26c9u1gPyqmaTbMoXxqiPSxbmElx3YhGRz7v2anActU&_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&oh=41aa3c7360b83069450df125ad1cff78&oe=5DFCC414

 

Ik was eigenlijk niet zo op de hoogte van deze ontwikkelingen van Multivlaai. Goed moment om eens te gaan updaten! Ik zal alvast m’n oversized trui aantrekken om uit te buiken.

Welk gebak heb jij de meeste trek in?