nikkie to the rescue nikkietutorials youtube show

Nikkietutorials komt je redden in nieuwe show ‘Nikkie To The Rescue!’

Ik heb altijd al van Nikkietutorials gehouden, maar dit keer doet ze er weer een schepje bovenop door haar nieuwe show ‘Nikkie to the rescue’ te introduceren! Waar gaat het over en wanneer kunnen we het bekijken?! Ik vertel er snel meer over.

Nikkie to the rescue: waar gaat het over?

Er is nog niet veel over verklapt, maar er is al wel het een en ander bekend. Deze show gaat in ieder geval wereldwijd! Nikkie wordt gebeld door mensen uit elke hoek van de wereld die een beauty ‘probleem’ hebben. Ze hebben daar dringend hulp bij nodig en Queen Nikkie komt ze dan redden! Het doet me een denken aan een soort beauty versie van Queer Eye, als je dat kent. Maar dan met Nikkietutorials.

Om een beter beeld te krijgen van hoe de show er nou uit gaat zien kun je hieronder de trailer bekijken, die Nikkie zelf op haar Instagram gepost heeft.

https://www.instagram.com/p/B2Uy7kcD1xU/

 

Waar en wanneer kunnen we Nikkie to the rescue kijken?

Ik ga er sowieso voor klaarzitten. Misschien zet ik er zelfs m’n wekker voor. Waarom m’n wekker zetten? Nikkietutorials lijkt in te willen spelen op de Amerikaanse tijdzone, want het is in Nederland 3 uur ’s nachts wanneer de show uitkomt. Je kijkt de show gewoon op Nikkietutorials haar Youtubekanaal. Zondag 15 september komt om 3 uur ’s nachts Nikkie to the rescue uit!

Ik heb er zin in! Het is echt compleet weer eens wat anders dan een ‘gewone’ tutorial of Youtube video die in een thuisstudiootje is opgenomen. Youtube shows van kwaliteit die vergelijkbaar is met TV producties zijn volgens mij in de opkomst. Met Shane Dawson voorop. Een toffe ontwikkeling! Ik ga er in ieder geval uitgebreid voor zitten en ben erg benieuwd naar wie onze queen allemaal gaat redden …

Ga jij naar Nikkie to the rescue kijken?