Beauty Youtube'ers die nuttige video's maken én niet dramatisch zijn

Beauty Youtube’ers die nuttige video’s maken én niet dramatisch zijn

Beauty Youtube’ers die nuttige, leuke video’s maken en zich graag buiten drama houden

Dramageddon met MannyMUA en Laura Lee, James Charles die zich in het zoveelste drama weet te plaatsen, Jeffree Star die weer eens z’n mond voorbij heeft gepraat en ga zo maar even door. Er is met flinke regelmaat drama gaande in de beauty wereld van Youtube. Dat is soms vermakelijk voor degenen die wel van tea houden, maar erg constructief valt het ook weer niet te noemen. Daarom hier toffe beauty guru’s op een rijtje: Ze zijn leuk, positief, en je steekt nog eens wat op van hun video’s!

Wayne Goss

THE SKIN POLISHING FOUNDATION TECHNIQUE!

No Description

 

Ken je Wayne Goss al? Met 3,6 miljoen Youtube abonnees kan je hem wel een echte beauty guru noemen. Met een scheut droge humor maakt Wayne Goss video’s die oprecht heel nuttig zijn. Een voorbeeldje is deze Youtube video waar hij laat zien hoe je met een foundation-aanbreng-techniek poriën kan verminderen. Zonder speciale primer!

Hij is dan ook al jarenlang professioneel make-up artiest en maakt video’s over zijn beste tips – voor allerlei leeftijden en huidtypes! Hij maakt ook reviews. En geen drama! Wayne is gewoon lekker nuchter. Eerlijk of een product werkt of niet en laat zich niet beïnvloeden door gekke trends, drama’s of gepronk.

RawBeautyKristi

HOW I GET READY, TAKE & EDIT MY PHOTOS WHEN I’M BY MYSELF

No Description

 

Met meer dan 700.000 abonnees is ook RawBeautyKristi geen kleine speler. Haar beauty video’s zijn vaak entertainend, maar haar reviews zijn recht door zee en goudeerlijk. Ze blijft lekker zichzelf en geeft graag de boodschap mee dat je goed bent zoals je bent. Niemand hoeft perfect te zijn of er dagelijks als een Instagram model bij te lopen. Tenzij je dat zelf graag wil, natuurlijk. Be you!

 

Nyma Tang

I TRIED MAYBELLINE’S UNIVERSALLY FLATTERING LIPSTICKS|| Nyma Tang

No Description

 

Wat een queen! Nyma Tang maakt goudeerlijke reviews en fijne make-up look tutorials. Iets aan haar video’s is gewoon rustgevend. Daarnaast vind ik het tof om te zien dat ze een flinke ‘stem’ heeft op het gebied van make-up voor donkere huidjes. En voor alle black queens is het natuurlijk ook super handig om op het gebied van make-up naar iemand te kunnen kijken die vergelijkbare behoeftes heeft.

 

Naar welke Youtube’ers kijk jij graag?