sephora duitsland makeup shoppen

Sephora in Duitsland | In deze Duitse plaatsen vind je een Sephora winkel

Sephora winkels in Duitsland

Helaas zijn we in Nederland niet gezegend met een Sephora … maar onze buren wel! Mocht je een bezoekje brengen aan Duitsland of een tripje naar Sephora willen plannen: in deze Duitse plaatsen vind je Sephora.

Sephora winkels bij de Duits/Nederlandse grens

Als je speciaal naar Duitsland gaat voor een Sephora winkel is het wel handig als die niet al te ver van de grens af zit. Daarom eerst even de Sephora’s bij het grensgebied op een rijtje.

Sephora in Düsseldorf, Oberhausen, Münster en Aachen

Dit zijn de Sephora’s die het dichtst bij de Nederlandse grens liggen. Tussen ongeveer Arnhem en Enschede (en verder het noorden in) is Münster het dichtste bij. Hoe verder je naar het zuiden van Nederland kijkt, liggen (op volgorde van noord naar zuid) Oberhausen, Düsseldorf en Aachen het meest in de buurt van de grens.

Oberhausen heeft een een winkel én een corner. De andere plaatsen hebben een Sephora corner in warenhuis Galeria Kaufhof.

Sephora in populaire Duitse steden

Het kan ook zijn dat je niet op een Sephora-vakantie gaat en gewoon toevallig voor jouw reisje in een Duitse stad belandt. Een tripje Berlijn of een leuke kerstmarkt tour bijvoorbeeld. Ook dan kan je natuurlijk op zoek gaan naar Sephora!

In Berlijn vind je natuurlijk een Sephora corner en in Frankfurt zit zelfs een flagship store! Op het moment dat ik dit schrijf is de Sephora in Keulen nog niet geopend, maar is er in nabij gelegen plaatsje Bonn wél een Sephora te vinden, in een corner in Kaufhof Galeria. Ook in Hamburg vind je een Sephora corner.

Ten slotte vind je in nog wat andere plaatsen een Sephora winkel of corner. Mocht je naar een plek in Duitsland gaan die ik niet in deze blog genoemd heb, kijk dan even bij de Duitse Sephora Store Finder of er daar een Sephora te vinden is. De link is ook erg handig om het exacte adres op te zoeken zodat je makkelijker de winkel kan vinden.

Tip van de dag: als een Sephora filiaal een corner is zit het in warenhuis Galeria Kaufhof. Ga daar dus naar op zoek.

Ben jij wel eens bij een Sephora in Duitsland geweest?