Benefit Boi-ing Cakeless Concealer review

De nieuwe Benefit Boi-ing Cakeless Concealer! | Review

Benefit Boi-ing Cakeless Concealer review

Benefit kon niet meer achterblijven en heeft een liquid concealer uitgebracht: de Boi-ing Cakeless concealer. Zoals je van Benefit verwacht, natuurlijk volledig in ultra-schattige stijl! Ziet het er alleen mooi uit of werkt het ook nog eens? Je leest het in deze review.

Benefit Boi-ing Cakeless concealer | Verkrijgbaarheid en prijs

Ik ben blij om te kunnen zeggen dat Benefit steeds meer inclusive begint te worden. Van de klassieke Hoola bronzer is er een donkerdere variant bij gekomen, de foundations hebben een ruimere shade range en ook de Boi-ing Cakeless Concealer komt in lichte tot donkere tinten.

Je koopt de Benefit Boi-ing Cakeless Concealer bij Douglas. De fullsize versie bevat 5 ml product en kost €24,47. Ik zeg specifiek de fullsize versie, want er is ook een mini! Die kost €14,78 en bevat 3 ml concealer. Iets meer dan de helft van de fullsize dus. Valt wel mee hoe mini mini dan is, als je het aantal ml vergelijkt.

 

Benefit Boi-ing Cakeless Concealer review

Benefit Boi-ing Cakeless Concealer | Eerste indruk

Allereerste indruk: super schattige verpakking! Een soort van back-to-school-thema. Het formaat is prima, wat je van een normale concealer verwacht. De concealer heeft een doe foot (spons-op-een-stokje, hoe noem je dat in het Nederlands?) applicator. Zo eentje die lip glossen ook meestal hebben. Je ziet het op de foto.

Goede verpakking, prima applicator zo op het eerste gezicht. De concealer beweert een hoge dekking te hebben. Ook voor de prijs en gewoon überhaupt van de naam Benefit verwacht je goede kwaliteit. Ik ben benieuwd!

Doet ‘ie het of doet ‘ie het niet?

Ik test concealers graag zonder foundation eronder, omdat foundation al redelijk mijn donkere kringen weg kan werken. Om de dekking optimaal te kunnen testen laat ik de panda-autobanden onder mijn ogen dus lekker foundationloos.

 

Benefit Boi-ing Cakeless Concealer review

Zoals je kan zien is de kant waar ik de Benefit Boi-ing Cakeless Concealer heb aangebracht, geblend en afgepoederd een stuk lichter dan de andere kant. De dekking doet het dus meer dan prima! Ik zie er weer enigszins levend en wakker uit na deze concealer te hebben gebruikt.

Ik heb ‘m een stuk of 3-4 keer gedragen voordat ik deze review heb geschreven. Ook de houdbaarheid van de concealer is goed. De formule is creamy, maar droogt ook snel op. Als je meteen gaan blenden gaat dat lekker soepel, maar ik zou niet een karaoke party tussen het aanbrengen en blenden in gaan houden. Dan blendt ‘ie namelijk een stukje moeilijker.

Doordat de formule creamy is en met een naturel finish opdroogt denk ik dat ‘ie voor veel huidtypes geschikt is. Als ik de Benefit Boi-ing Cakeless Concealer vergelijk met mijn andere favoriete concealers past ‘ie goed in het rijtje. Wat mij betreft heeft Benefit dus naast een onweerstaanbaar schattig uiterlijk ook voor de kwaliteit gezorgd. Hij doet ’t!

Ben jij van plan om de Benefit Boi-ing Cakeless Concealer te gaan proberen?