snacks die niet meer te koop zijn van vroeger terug

De beste snacks die weer terug zouden moeten komen!

Het is me tot op de dag van vandaag een raadsel waarom deze heerlijke snacks uit de verkoop zijn gehaald. Ze zijn. zo. lekker! Tenminste, dat waren ze. Het is iets om treurig van te worden. Hopelijk komen ze ooit nog terug.

Magnum Strawberry White

magnum strawberry white snacks die terug moeten komen van vroeger

Ik vraag me dit voor alle snacks in dit artikel af, maar bij de Magnum Strawberry White het meest: waarom zou je iets zo goed en succesvol uit het assortiment halen? Als je ‘m Googelt kom je op allerlei pagina’s waar mensen naar dit meesterlijke ijsje op zoek zijn. Misschien is ‘ie in het buitenland nog te koop, maar ik ben ‘m helaas niet tegen gekomen. Ik zou er nog best een tripje naar het buitenland voor afleggen.

Cheetos Voetballetjes chips

snacks die niet meer te koop zijn cheetos voetbal chips

 

Voor deze legendarische snack is nog hoop! Ik heb ‘m zelf namelijk wel eens in Spanje gekocht, en heb gehoord dat ‘ie in Tanger supermarkten in Nederland te vinden is. Ik ken alleen geen enkele Tanger supermarkt en heb er geen één in de buurt. Wellicht heb jij meer geluk. Scoor ‘m!

 

De McDonald’s Chicken Sensation

chicken sensation snacks die terug moeten komen

 

Sensationeel lekker, en daar is niks aan overdreven. Ik mis ‘m nog elke dag. En ik ben niet de enige! Voor deze burger zijn talloze petities gestart waarvan sommigen echt veel handtekeningen hadden gekregen. Waarom blijft McDonald’s zo eigenwijs doen? Breng ‘m gewoon terug! We willen het.

 

Kapitein Koek!

snacks van vroeger kapitein koek

 

Ja, ik weet dat ontbijtkoek nog bestaat. Maar het is gewoon niet hetzelfde als Kapitein Koek. Kapitein Koek was de enige manier om een slecht-voedsel-verslaafd kind als ik een plak ontbijtkoek te laten eten. Het zit ‘m in de sterretjes. Die waren pas echt genieten. De rest van de koek was eigenlijk gewoon een soort bodem voor de sterretjes.

Mars Delight

snacks die we missen mars delight

 

Qua goddelijkheid zit deze reep op het niveau van een Kinder Bueno. En Kinder Bueno gaat ook niet zomaar weg! Ik denk dat Mars redelijk wat inkomsten mis is gelopen door deze reep te schrappen. De Mars Delight was echt veel te lekker. Misschien is ‘ie daarom wel uit de verkoop gehaald. Het begon een bedreiging voor de volksgezondheid te vormen. Da’s de enige logische verklaring.

 

Welke snack vond jij het lekkerst?