zalando beauty nederland

Beauty & make-up producten bij Zalando bestellen? Zalando Beauty komt eraan!

Zalando Beauty komt naar Nederland!

In België is Zalando Beauty al eventjes geleden van start gegaan, en nu is ons kikkerlandje Nederland aan de beurt! Hier lees je over de merken die naar Zalando Beauty komen, vanaf wanneer je beauty items bij Zalando kunt shoppen en nog meer.

Welke merken vind je bij Zalando Beauty?

Het assortiment van Zalando Beauty gaat uit verschillende soorten producten bestaan: natuurlijk make-up en skincare, maar ook haar- en baardverzorging. Het merkenassortiment is een combinatie van zowel populaire merken waar we bekend mee zijn als opkomende niche merken. Er is dus van alles!

Om wat make-up voorbeelden te noemen die we allemaal wel kennen: er komt onder andere NYX cosmetics, MAC, Estee Lauder, L’oreal en natuurlijk een stuk meer bij de release. Tegenwoordig zijn veel make-up merken al makkelijk vanuit en binnen Nederland verkrijgbaar. Wat dat betreft dus geen nieuwe merken, maar wél een handig nieuw concept: je beauty items en kleding gewoon tegelijk bestellen! Zalando heeft sowieso al een erg prettig verzend- en retourbeleid, dus daar pik je dan ook meteen de voordelen van mee.

 

Wanneer is het zo ver?

Zalando Beauty komt vanaf 28 augustus op de Nederlandse website. In totaal komen er meer dan 200 merken! Dat is het dus sowieso waard om even een kijkje bij te gaan nemen. Een extra voordeel van merken die al in Nederland zijn en ook bij Zalando komen: er zijn meer verkooppunten van het merk, dus als er een gewilde Limited Edition uitkomt (een toffe holiday collectie van MAC bijvoorbeeld) heb je meer kans om die te kunnen scoren als er meer verkooppunten zijn.

Al met al is de komst van Zalando Beauty naar Nederland een fijne aanwist, en al helemaal als je van beauty én fashion houdt! Niet meer kiezen waar je shopt, gewoon alles op 1 plek. Of onze bankrekeningen dat gaan overleven … ik houd m’n hart vast.

Ga jij bij Zalando Beauty shoppen?