panty spray foundation voor benen

Foundation voor je benen? Dit is wat Panty Spray voor je doet!

 

Een panty in een spray vorm; klinkt interessant. Maar wat doet het nou en waar is dat handig voor? Lees hier meer over mijn laatste ontdekking: de Panty Spray!

Wat Panty Spray is en doet

Erg nieuw zal het niet voor iedereen zijn, maar voor mij is het dat wel. Misschien heb je wel eens van Panty Spray gehoord, maar het is momenteel niet echt een ‘gehyped’ product in de beauty wereld. Terwijl het dus best wel handig is!

Panty Spray is een getinte spray voor je benen. Zie het als been-foundation in spray vorm. Lekker makkelijk om aan te brengen dus.  Adviesje: bedek je meubels, vloer, badkamer of andere ondergrond voordat je in de rondte gaat sprayen. Voordat die ook een laagje foundation krijgen.

Wanneer is Panty Spray nou handig?

Om keratosis pilaris (strawberry legs) te bedekken

Keratosis pilaris zijn van die rode stipjes op je benen. Niet iedereen heeft het, maar het komt aardig wat voor en is zeker niet ongewoon. Je lijf maakt te veel keratine aan en de haarfollikels verdikken. het resultaat: rode bultjes die je aan een soort kippenvel doen denken.

Dat was het ‘biologische’ verhaaltje. Je kan de rode bultjes op je benen van keratosis pilaris dus bedekken met een Panty Spray! Als een soort foundation voor je benen dus, om het kort maar krachtig te verwoorden.

panty spray makeup voor benen

Als je gewoon wat meer gebruinde benen wilt

Voor gebruinde benen heb je aardig wat opties: je kan onder de zonnebank, eens in een decennium kan je buiten zonnen, je kan een spray tan of zelfbruiner gebruiken … Panty Spray is net weer anders. Het is echt een laagje op je huid, niet iets wat zich ontwikkelt, intrekt of blijft hangen. Zoals al eerder genoemd: gewoon make-up voor de beentjes, eigenlijk.

Je vindt Panty Spray producten in verschillende prijsklassen van zo’n €3 – €40. Let er wel op dat ze niet allemaal waterproof zijn. Als ik zelf zou moeten kiezen zou ik voor de Sally Hansen Panty Spray gaan; maar €12 en ook nog eens waterproof.

Kortom, een handig product om rode bultjes, adertjes of andere been-oneffenheden te bedekken met een tintje!

Had jij wel eens van Panty Spray gehoord?