becca c pop collectors edition collection

De mooiste & nieuwe BECCA glow producten!

Sinds de Champagne Pop highlighter heeft beautymerk BECCA zichzelf op de kaart gezet voor iedereen die een superieure glow zoekt. Sinds kort is daar de BECCA C-POP Collector’s Edition lijn bij gekomen! Ben je niet vies van een mooie highlighter? Hier zijn de producten.

BECCA C Pop Collector’s Edtion collection

De Glow Body stick

becca glow stick

 

Highlighter in stick vorm kennen we al, maar deze is dus speciaal voor het lichaam. Vooral in de zomer vind ik het mooi om bijvoorbeeld naar het strand te pronken met een glow op m’n sleutelbeenderen, schouders en zelfs benen. Op een heel zonnige dag. Daar is deze stick dus erg geschikt voor!

Glow Dust Highlighter

glow dust highlighter

Een highlighter in losse poeder vorm! Volledig in Champagne Pop stijl. En Becca stijl. De verpakking alleen is een mooie om in huis te hebben. Je kan deze Glow Dust highlighter zowel op je gezicht als op je lichaam gebruiken. Tip: als je geen foundation/make-up basis hieronder draagt werkt het goed om er een moisturizer type product onder te doen.

Glow Silk Highlighter Drops

glow silk highlighter drops

 

Liquid highlighters houd ik van! Deze heeft dan ook nog eens de kracht van Champagne Pop. Kan het nog beter? Als je een mega intense glow wilt, werkt het goed om een liquid highlighter als basis te gebruiken daarover heen nog eens poeder highlighter aan te brengen. Een ander extra voordeel van liquid highlighter is dat het erg goed blijft zitten – ook zonder make-up eronder. Voor een subtiele tot normale glow kan je dus ook gewoon de Glow Silk Highlighter alleen aanbrengen.

Glow Gloss

becca glow gloss swatches

 

Hier kan ik kort maar krachtig over zijn: een prachtige lipgloss om een natural, glowy look compleet te maken. Je kan ‘m ook als lip topper over een andere (liquid) lipstick doen als je voor een andere look gaat, maar wel het glowy effect toe wil voegen.

En natuurlijk kan de klassieker niet ontbreken … Champagne Pop zelf

champagne pop collectors edition

 

Voor deze Collector’s Edition is Champagne Pop in een nieuw jasje gestoken! Dezelfde sterke formule, maar dan in een verpakking die extra mooi en glitterig is. En je extra graag wil hebben. En extra mooi bij je make-up collectie staat. Die make-up merken maken het ons tegenwoordig moeilijk.

 

Je vindt deze BECCA collectie bij Douglas.

 

Wat vind jij het mooiste C POP collector’s edition product?