anastasia beverly hills foundation nederland

YES! Anastasia Beverly Hills komt met een foundation – in 50 tinten

Anastasia Beverly Hills Foundation

Anastasia Beverly Hills is al een aardig tijdje een erg geliefd merk dat niet stilzit in het uitbrengen met producten. Toch heeft het een aantal jaar mogen duren. Inmiddels is het bijna zo ver: er komt een Anastasia Beverly Hills Foundation!

Over de Anastasia Beverly Hills Foundation

Geen poespas of ingewikkelde, lange, fancy naam: de Anastasia Beverly Hills Foundation heet gewoon Foundation. Wel zo duidelijk. Op zich had ik de verpakking iets meer luxe verwacht, maar de verpakking ziet er niet slecht uit. En het gaat er straks natuurlijk ook gewoon om of ‘ie werkt! Persoonlijk heb ik hier hoge verwachtingen van.

De Anastasia Beverly Hills Foundation wordt in wel 50 shades uitgebracht! Erg fijn dat er voor iedereen een kleur te vinden is en niemand een afterthought wordt. De finish van deze foundation is natural tot glowy met een medium dekking. Dat klinkt erg geschikt voor normale tot droge huid. Vette huidjes komen wellicht weg met een matte primer/basis/spray om overmatige glans tegen te gaan, maar dat zal ook een kwestie van reviews afwachten worden. Volgens Anastasia is de Foundation trouwens ook geschikt voor de gevoelige huid.

 

anastasia beverly hills foundation nederland anastasia beverly hills foundation nederland anastasia beverly hills foundation nederland

Anastasia Beverly Hills Foundation kopen in Nederland

De Anastasia Beverly Hills Foundation zit er al snel aan te komen; op 4 augustus gaat ‘ie al in de verkoop. In Nederland betekent dat je op de Europese site van Anastasia (geen douanekosten + meestal geen verzendkosten) vanaf 4 augustus de foundation kan bestellen – voor een prijs van ongeveer €38.

Als je de Foundation in de winkel wil kunnen testen en kleurmatchen voor je ‘m koopt, zal dat waarschijnlijk wel kunnen, maar moet je iets meer geduld hebben. Winkels als Douglas, Hudson’s Bay etc. verkopen namelijk wel Anastasia Beverly Hills, maar het duurt vaak eventjes voordat alle distributie geregeld is en alles in de winkels ligt. Het is ook maar de vraag of ALLE 50 tinten in de winkel komen te liggen.

Ik ben in ieder geval erg enthousiast over deze release en ga de foundation dan ook zeker proberen! Wordt vervolgd met een review.

Ben jij van plan om de Anastasia Beverly Hills Foundation te gaan kopen?