nederlandse podcast misdaad conspiracy

Zieke conspiracy en crime verhalen volg je bij deze nieuwe podcast ‘Complodcast’

De eerste conspiracy & crime podcast in Nederland: Complodcast

 

Houd je ook wel van een beetje horror, of wat spanning op z’n minst? Dan is deze nieuwe podcast (een soort ‘opgenomen radioprogramma’) wat voor jou. Conspiracy, complottheorieën en zieke crime verhalen; dat is waar het bij Complodcast allemaal om gaat.

Als je al graag crime en conspiracy verhalen volgt, zul je vast gemerkt hebben dat die zich meestal in de Verenigde Staten afspelen. Van illuminatie tot de gekste moordverhalen: in Amerika is het te vinden. Het is dan ook een stuk groter dan Nederland. Maar ook in ons kikkerlandje doen zich genoeg merkwaardige en interessante situaties voor. Daar neemt Complodcast een diepere kijk in, om vervolgens alle bevindingen en verhalen met ons te delen in de podcast. Een nieuwe twist aan het crime & conspiracy podcast concept die erg spannend is om te volgen!

 

Bizarre crime story nummer 1: de Vlaardingse Viller

Complodcast is net nieuw en trapt meteen af met een luguber, waargebeurd verhaal over de Vlaardingse Viller. De naam laat al een beetje doorschemeren wat voor zieke misdaad zaak dit eigenlijk is. Maar er zit een stuk meer achter dan je zou denken. Ik ga niet spoilen of de spanning ontnemen; luister hier zelf naar het verhaal over de Vlaardingse Viller van Complodcast!

nederlandse podcast misdaad conspiracy         nederlandse podcast misdaad conspiracy

Voor meer complottheorieën en crime verhalen …

Ga je natuurlijk Complodcast volgen! Dat kan via Facebook of Instagram. Zo ben je altijd op de hoogte van een nieuwe, zieke podcast over een fascinerend crime of complotverhaal.

Ik ben dan ook erg trots op getalenteerde Benji, die dit geweldig spannende idee op heeft gezet. Ik kijk dan ook met plezier uit naar het volgende spannende crime of conspiracy verhaal. Wie weet wat er allemaal achter de schermen gebeurt of is gebeurd … to be continued!

Vind jij crime & conspiray theorieën en verhalen ook zo interessant om te volgen?