lady gaga beauty merk haus laboratories

Lady Gaga lanceert een nieuwe beauty lijn: hier is Haus Laboratories

Lady Gaga’s nieuwe beauty merk Haus Laboratories

Lady Gaga zit niet graag stil. Dat konden we al aan haar carrière tot nu toe merken, maar nu doet ze er een schepje bovenop en introduceert beauty merk Haus Laboratories.

Veel beroemdheden zijn haar voor gegaan met het opzetten van een beauty en/of make-up merk, maar de successen verschillen. Toch heb ik zo’n gevoel dat Haus Laboratories iets gaafs gaat worden. Onder andere doordat het een merk met een sterk concept is, en niet gewoon d’r naam op een verpakking geprint. In de promo video van Haus Laboratories hieronder krijg je een sterke indruk van dat gave concept.

No Title

No Description

 

 

Wat voor producten gaat Lady Gaga met Haus Laboratories uitbrengen?

Dat is nog niet bekend gemaakt, maar we kunnen natuurlijk wel lekker gaan proberen te raden. Na de promo video te hebben gezien denk ik iets met zwart/wit/grijze oogschaduw, lipgloss en glitters in verschillende kleuren. Over de verpakking wordt nog niks weggegeven, maar ik hoop op verpakkingen die ongeveer net zo gaaf zijn als de stijl waarin dit merk bekend is gemaakt. Wat verpakkingen en styling betreft heb ik eigenlijk wel hoge verwachtingen van Lady Gaga.

Vanaf wanneer en waar kan je Haus Laboratories van Lady Gaga kopen?

Wanneer de bestellingen verzonden gaan worden is ook nog niet vastgelegd, maar je kan vanaf 15 juli 2019 een pre-order plaatsen op de website. Als je gaat bestellen, houd er dan rekening mee dat je waarschijnlijk douanekosten aan de deur kan verwachten. (Tenzij je tijdens het afrekenen al iets van ’taxes’ ziet, dan zijn de douanekosten al tijdens het bestellen verwerkt).

Aftellen en vanaf 15 juli pre-orderen kan op de site Haus Labs. Ik kijk ernaar uit, maar ben ook lichtelijk bang voor het prijskaartje. Niet dat dat me veel vaker tegen heeft gehouden, maar goed. 

Ben jij enthousiast over Haus Laboratories? Wat voor producten denk je dat Lady Gaga uit gaat brengen?