fenty beauty kopen bestellen vanuit nederland

Waar en hoe je Fenty Beauty vanuit Nederland kan kopen

Fenty Beauty make-up bestellen vanuit Nederland

Fenty Beauty mag dan wel (nog) niet in Nederland in de winkelschappen liggen, maar er zijn wél manieren om vanuit Nederland Fenty producten te bestellen. Waar je die kunt bestellen en hoe dat werkt lees je hier!

– Voor meer actuele tips & als je vragen hebt kun je me volgen/benaderen op Instagram! (@matteshimmer)-

Fenty Beauty vanuit Nederland bestellen bij Sephora.fr

Als je naar Sephora.com gaat wordt je tegenwoordig meteen doorgeleid naar Sephora.fr, de Franse versie van Sephora. Hier zijn Fenty Beauty producten te koop! Houd wel rekening met verzendkosten van wel €14.

De website is in het Frans, maar bezorgt wel degelijk in Nederland. Als je niet zo’n ster in Frans bent zijn hier wat tips om toch te bestellen:

Ajouter au panier = toevoegen aan winkelmand. Om af te rekenen klik je op het winkelmand-icoontje en druk je op de rode knop ‘valider mon panier’. Voordat je daadwerkelijk kan betalen moet je inloggen/een account aanmaken en een betaalmethode selecteren. Niet geheel onbelangrijk om je adres in te voeren; Nederland in het Frans is ‘Pays Bas’. Een volledige handleiding om bij Sephora.fr te bestellen vind je hier.

Fenty Beauty bestellen bij Nederlandse webshop Smug Cosmetics

Mocht al dat Frans je toch net iets te veel gedoe zijn, dan kun je terecht bij Smug Cosmetics. Deze webwinkel verzendt make-up producten vanuit Nederland. Naast Fenty Beauty verkopen ze trouwens ook Juvia’s Place, nog zo’n tof merk wat bij ons wat lastiger te verkrijgen is.

Mochten ze een product van Fenty dat jij graag wil kopen niet op voorraad hebben, kun je bij Smug ook een persoonlijke ‘your choice’ pre-order plaatsen. Het Fenty Beauty item wordt vervolgens door Smug Cosmetics naar Nederland gehaald en bij jou thuis geleverd. Een handige extra service!

Als je toevallig in Duitsland bent …

Daar heb je tegenwoordig ook Sephora winkels zitten. Die Fenty Beauty hebben. Als je in grensgebied woont of een tripje naar Duitsland maakt, kijk dan eens rond voor wat mooie items van dit merk van Riri.

Mocht je nog andere vragen hebben over Fenty Beauty vanuit Nederland bestellen, laat het me weten in een reactie, social media DM of een mailtje. Ik help altijd graag!

Wist jij dat je Fenty producten vanuit Nederland kan bestellen?