summer sale beauty make-up zomer 2019 uitverkoop

Summer sale! | De beste beauty webshop sales in de zomer van 2019

Beauty & make-up summer sale | Zomer aanbiedingen 2019

 

De zomer is vaak een rustiger seizoen in de online wereld. Om daar toch een leuke twist aan te geven doen er veel beauty & make-up webshops aan summer sale! In dit artikel vind je allerlei leuke zomer aanbiedingen van beauty- en make-up webshops op een rijtje.

Boozyshop summer sale 2019

Tijdens de Summer Sale heeft Boozyshop momenteel wel 433 beauty producten van allerlei verschillende merken in de uitverkoop gedaan! Er zitten hele toffe acties bij die het zeker waard zijn om even doorheen te scrollen.

Matte & Shimmer Beauty summer sale 2019

summer sale korting nep wimpers plaknagels uitverkoop zomer 2019

Natuurlijk houdt mijn eigen webshop Matte & Shimmer Beauty ook een goede summer sale! Alle nep wimpers en plaknagels zijn in de aanbieding, waarbij kortingen oplopen tot wel 50%! Je krijgt er ook automatisch een leuke Matte & Shimmer Beauty pop socket bij.

MAC Cosmetics summer sale in Nederland

Ook bij MAC Cosmetics is de summer sale een goede gelegenheid om leuke items met korting te scoren! Van kwasten tot lipsticks zijn er allerlei items afgeprijsd.

Zomer aanbiedingen van Meraki Cosmetics 2019

Wat past er nu beter bij de zomer dan een goede highlighter glow? Momenteel kan je met code 3FOR30 3 items bij Meraki Cosmetics aanschaffen voor €30. Da’s een nette korting! 18 t/m 20 juli is er 20% korting op alle Loose Highlighters van Meraki Cosmetics, en dat is niet zomaar … waarom onthul ik binnenkort in een apart blogje! Stay tuned.

Lookfantastic summer sale aanbieding 2019

Ook Lookfantastic.nl doet mee met summer sale! 18% korting op 1 product en 20% korting op 2 producten of meer krijg je met de code ZOMERNL. Er gelden wat uitzonderingen, maar bijvoorbeeld Morphe doet gewoon mee. Om je alle twijfel te ontnemen kun je in deze summer sale lijst kijken of de korting geldt op het product dat jij wilt.

Sephora Summer Sale 2019

Sephora mag dan wel niet in Nederland zitten, maar gelukkig verzendt Sephora.fr naar Nederland. En die doet gezellig mee met Summer Sale! Welke merken en make-up items er allemaal in de sale zitten vind je in dit overzicht.

Douglas Summer of Beauty 2019 aanbieding

25% korting op alle make-up van Estée Lauder en Douglas collection!

Bijenkorf | Cosmetica zomer sale 2019

Bijenkorf pakt groot uit met de beauty sale deze zomer! Met wel 216 make-up producten en 325 verzorgingsproducten in de aanbieding. Minstens 20% korting! Je kan hier door de aanbiedingen scrollen.

Morphe Triple Threat | Zomerset

summer sale beauty make-up zomer 2019 uitverkoop

Als je Morphe producten met korting wil kopen kan je beter even scrollen naar The MakeUp Spot, want Morphe zelf houdt geen echte sale. Wél is er een leuke zomerset samengesteld waar je wat mee bespaart! In deze set zit een concealer, setting spray en make-up spons voor €23.

Wat ben jij van plan te scoren tijdens de summer sale?