champagne cadeau bezorgen

Bij deze zonnige gelegenheden is een mooie fles champagne een goed cadeau

 

We klinken graag een glaasje champagne om het nieuw jaar in te luiden, maar een mooie fles gaat met veel meer samen dan een vette oliebol. Sterker nog, de wereld van champagne is veel uitgebreider dan je waarschijnlijk denkt! Voor deze gelegenheden is het een leuk cadeau idee om met een goede fles champagne aan te komen.

Champagne bij een zomerse BBQ

Wat is er lekkerder dan een goede barbecue? Een barbecue met een heerlijk glaasje om te proosten! Het is al een leuk idee om een lekkernij of drankje bij te dragen aan de barbecue, en met een fles champagne is originaliteit al helemaal gegarandeerd. En hoeft ook niet zo duur te zijn als je misschien zou denken. Vanaf €19,95 laat je al champagne geschenken via Charles.nl bezorgen!

Een gepersonaliseerd champagne cadeau

Van een verjaardag tot een jubileum in de tuin en van een afscheidsfeestje tot het vieren van die nieuwe top baan … die feestje komen natuurlijk ook in het zomerseizoen voor! Wanneer je iemand goed kent kun je vast goed inschatten welke soort en smaaktype champagne diegene het meest zal waarderen. Om het helemaal af te maken kun je ook voor een cadeau set met bijvoorbeeld glazen of juist andere toffe, persoonlijke accessoires gaan.

 

champagne cadeau bezorgen

Perfect bij een boottochtje of picknick

Nog een lekker zomers uitje waarbij je goed zit met een lekkere fles champagne. Heerlijke zon op je bol met een fijn briesje, een lekker hapje in de ene hand en een glaasje in de andere… wat wil een mens nog meer?

 

En dan nog de champagne zelf kiezen …

De ene champagne is de andere niet. Dat werkt eigenlijk een beetje net als wijn. Als je liever een droog wijntje hebt kun je dat ook toepassen op je champagne keuze. Tip: Brut staat voor droog en Demi Sec staat voor halfdroog (zoeter). Ook rosé valt binnen de keuzemogelijkheden en er is zelfs nog meer. Het is maar net wat je lekker vindt!

Heb jij wel eens champagne cadeau gegeven?