vaderdag 2019 cadeautip

4x originele cadeau set inspiratie voor Vaderdag

 

Het is weer bijna tijd om onze lieve vaders eens een dagje extra in de watten te leggen. Dan wil je niet met lege handen aankomen! Een cadeau set klinkt misschien een beetje cliché, maar deze geselecteerde sets hebben allemaal een speciale touch. Hier 4 tips waar je hem blij mee kan maken – op volgorde van budget.

Cuba Gold gift set

vaderdag 2019 cadeautip cuba gold

Het is al meteen duidelijk wat deze gift set een uniek cadeautje maakt! Deze set is helemaal in een rustieke Cubaanse sigaar stijl. Da’s weer eens wat anders. Het prijsje is trouwens ook mild: voor €12,90 heb je dit cadeau te pakken. De inhoud bestaat uit een aftershave, deodorant spray en een toffe houder.

Vind je het een tof idee, maar zoek je net een ander soort product of samenstelling van items? Bij Notino vind je een heleboel meer producten en setjes van Cuba.

Captain Fawcett Ricki Hall’s set

vaderdag 2019 cadeautip cuba gold giftset

Wederom een cadeau set in stijl! Speciaal voor de vaders die rijk aan baard zijn bevat deze set baardolie, snor wax en een tof draaibaar kammetje. Om de baard en/of snor netjes in model te houden. Staat ook nog eens leuk in de badkamer. Wat kan een vader nog meer wensen? Voor dit setje ben je €39,60 kwijt.

 

Voor de auto liefhebbende vader: Mercedes of Ferrari

vaderdag 2019 cadeautip ferrari set

Een gloednieuwe, flitsende wagen zou een ultiem cadeau zijn, maar zo diep in de buidel zullen de meesten van ons niet kunnen tasten. Je kunt wél een leuke cadeau set in thema geven!

De stijl van de verpakkingen en producten ademen natuurlijk Mercedes en Ferrari. Extra tip: mocht je toevallig van plan zijn om je vader een Ferrari (proef)ritje cadeau te doen, is zo’n set misschien wel een leuk idee om dat mee aan te kondigen.

De Ferrari cadeau set kost €33,90 en de Mercedes set €48,90 bij cadeau sets voor mannen van Notino. Er is ook een Porsche set te vinden!

 

 

Gucci Guilty Absolute set

vaderdag 2019 cadeautip gucci guilty set

 

Ook vaders kunnen liefhebbers van luxe zijn. Maar misschien moet hij dat nog ontdekken. Hoe dan ook: Gucci maakt heerlijke luchtjes. Soms lijkt het een beetje alsof merken middelmatige producten uitbrengen omdat ze denken dat hun naam erop het wel verkoopt – Gucci luchtjes zijn over het algemeen beter dan dat. Echt gewoon een goed parfum. Als je vader wel te porren is voor een goed en luxe parfum kun je hem prima introduceren aan Gucci met zo’n cadeau set. Het benodigde budget hiervoor is €75,90.

Je vindt al deze Vaderdag cosmetica voor mannen bij Notino.

 

Weet jij al wat jouw vader komende Vaderdag cadeau gaat krijgen?