moederdag 2019 persoonlijk cadeau

Moederdag cadeaus: gepersonaliseerde parfum & meer tips!

Het is weer bijna tijd om onze geliefde moeders even extra in het zonnetje te zetten! Cadeautjes krijgen is leuk, maar iets leuks bedenken om te geven kan soms wat lastiger zijn. Daarom hier wat mooie tips voor Moederdag op een rijtje.

Een zelf samengestelde cadeau set in fabulous geschenkdoos

Een cadeau set met een luchtje, mini bodylotion en shampoo? Dat kan beter! Je kan namelijk ook zelf een setje samenstellen. Een box full of mom’s favorites bijvoorbeeld! Je kan uit het gehele assortiment van Notino.nl kiezen welke producten je graag in de geschenkdoos wil hebben. Van make-up tot skincare en luchtjes; het kan allemaal. En die geschenkdoos? Ja, die is mooi. Ik zou er zelf in ieder geval heel blij van worden. Hoef je ook niet meer zelf in te pakken!

De geschenkdoos (inclusief het inpakken) kost je een bescheiden €3,90 extra.

 

moederdag 2019 persoonlijk cadeau

Een luchtje met een persoonlijke touch

Misschien had je al in gedachten om je moeder te voorzien van een kersverse voorraad van haar favoriete parfum. Een goed idee, toch? Als je het leuk vindt om dat cadeau een persoonlijk tintje te geven kun je het parfum laten graveren! Dit kan haar naam zijn, maar ook initialen, een datum, wens of andere boodschap. Een parfum met gravure kost je €3,90 extra. Goed te doen!

Een luxe lippenstift

Als zelfbekroonde make-up fanaat ben ik van mening dat iedereen die ook maar een lichte interesse in beauty heeft een prachtige lippenstift in bezit moet hebben. Het perfecte moment om je moeder hier een handje bij te helpen! Lipsticks met die luxueuze uitstraling zijn o.a. van Yves Saint Laurent, Chanel en Tom Ford. Zodra je er een in je handen hebt, krijg je het gevoel dat je zo dadelijk een troon mag bestijgen. Wist je trouwens dat Gucci ook lippenstiften heeft? Zo kun je toch een betaalbaar product van een luxe designermerk geven, als dat iets is wat bij jullie past.

Geef het met liefde

Moeders merken wanneer je iets met liefde geeft. En waarderen dat! Is gewoon zo. Wat je ook geeft: spread the love. Da’s het niet-zo-geheime-geheim om haar helemaal blij te maken.

 

Vind jij het moeilijk om een cadeau te vinden voor Moederdag?