maak je klaar voor de zomer met deze producten

Maak je klaar voor het zonnetje met deze producten!

 

 

Maak je klaar voor zomerse dagen met deze zon producten

De temperaturen gaan weer stijgen en het zonnetje lijkt ons weer tegemoet te komen. Eindelijk! Ik ben er al meer dan een half jaar klaar voor. Bereid je tan voor en houd je huid beschermd en verzorgd met handige producten zoals deze.

Alvast een kleurtje?

Als je niet kan wachten tot het bakken en het zonnige seizoen wil aftrappen met een tan tintje kan je beginnen met zelfbruiner. Omdat zelfbruiner een wereld aan variatie op zich is, is het daarbij wel handig om te weten wat voor resultaat je ongeveer wil bereiken en hoe lang je dat wil behouden. Er zijn namelijk bruinende producten die je weer afwast en zelfbruiners die kleur bij je ontwikkelen. Er zit ook wel eens een verschillende producten voor gezicht en lichaam. Handig om op te letten! Voordeeltje: voor elke wens is er wel een product.

 

 

Gewoon alvast een sun-kissed make-up look

Ben je niet zo van de zelfbruiner maar wil je wel alvast meedoen met de zonnige voorpret? Tijd om weer de bronzer uit de kast te halen! Een beetje poederbronzer aan je make-up routine toevoegen maakt al een leuk verschil. Fijne manier om weer in te komen in het zonseizoen van 2019! Nou allemaal hopen dat ‘ie lekker lang duurt dit jaar. Hoola van Benefit is natuurlijk een klassieker en als je een meer budgetvriendelijke bronzer zoekt is Makeup Revolution je vriend.

Op volle snelheid bakken

Als je zo snel mogelijk voor die zongebruinde look wil gaan zijn er natuurlijk producten zoals zonneolie om je daar een handje bij te helpen. De voordelen: lekker snel bruinen terwijl je huid gehydrateerd en beschermd wordt. Puntje om op te letten: deze producten hebben vaak een lager SPF gehalte. Kijk hier dus mee uit als je snel verbrandt! Als je huid de kleur van een kreeft begint aan te nemen en je hete tintelingen door je huid voelt is het helaas al te laat. Voorkomen is beter dan genezen.

 

Zonnebrand en aftersun

Is dit nieuwe informatie? Nee. Zeg ik het toch? Ja! Bescherm je huid alsjeblieft. Naast het feit dat je niet zomaar een nieuwe huid in de supermarkt kan halen is het ook op z’n minst zeer oncomfortabel om te verbranden. Gebruik dus altijd zonbescherming met een SPF gehalte dat bij jouw huidtype past. Heb je je nét een beetje verkeken op dat zonnetje? Aftersun kan je huid verkoeling en verzorging bieden.

 

Hoe bereid jij je voor op het aankomende zonnetje?