matte shimmer beauty lashes nepwimpers plakwimpers

Net uitgebracht: Matte & Shimmer Beauty lashes!

Matte & Shimmer Beauty lashes | 3D silk wimpers

Afgelopen zomer heb ik met trots aan kunnen kondigen dat ik mijn eigen webshop had geopend: Matte & Shimmer Beauty. Wat begon met kunstnagel sets in verschillende stijlen is nu uitgebreid tot een webshop met -naast de nagels- een heuse nepwimper collectie! Hier meer over de nieuwe lash lijn.

 

Over de wimpers

De wimpers van Matte & Shimmer Beauty zijn gemaakt van kwalitatief 3D Silk. Dat houdt in dat de haartjes van synthetisch materiaal zijn gemaakt. Volledig cruelty free dus! Iets wat ik wel belangrijk vond. Het is tegenwoordig helemaal niet nodig om haartjes o.i.d. van dieren te gebruiken, dus waarom zou ik dat doen?

Als je ze netjes houdt kun je ze tot wel 20 keer hergebruiken! Lijmrestjes na het dragen verwijderen en geen grof geweld gebruiken is hiervoor voldoende.

De doosjes waar ze in komen zijn natuurlijk geheel in stijl: een zachtroze drawer box met het logo en ‘lashes’ in het goud. Ze zijn een slagje kleiner dan de doosjes waar de nagels in zitten, wat je ook op de eerste foto kan zien.

 

matte shimmer beauty lashes nep wimpers plakwimpers

 

6 verschillende stijlen nep wimpers

Iedereen heeft een andere smaak en andere oogvorm. Bij het bepalen van de stijlen heb ik m’n uiterste best gedaan om aan al die verschillende wensen te doen. Zodoende zijn er 6 verschillende stijlen; 2 lichte, 2 medium en 2 heavy modellen plakwimpers. Er zit ook variatie in het verloop van de modellen. Van flared tot cat-eye vorm. Stiekem is Libra een persoonlijk favorietje.

Ik kan een hele hoop kletsen, maar foto’s zeggen in dit geval misschien wel meer dan woorden! Vooral op de foto’s waar de wimpers zijn aangebracht komen de stijlen en hun variatie duidelijker uit.

 

matte shimmer beauty lashes nep wimpers plakwimpers

 

Het heeft wat werk gekocht om de lashes uit te brengen, maar het resultaat mag er wat mij betreft wel zijn! Ik hoop dan ook dat jullie de wimpers net zo mooi vinden. Feedback en suggesties zijn ook altijd welkom.

De wimpers kosten €13,95 per set. Daarbij is er nu wél gratis verzending binnen Nederland! Als je nog een andere vraag hebt hoor ik dat ook graag, waar het ook over mag zijn.

Draag jij wel eens nepwimpers?