nyx favoriete makeup producten

Betaalbare make-up musthaves | favoriete NYX producten

Zo langzamerhand zal NYX toch wel één van de merken met het breedte make-up assortiment zijn. Veel producten zijn fijn, soms zit er een missertje tussen en er zijn ook echte holy grails. Hier zijn de NYX producten waar ik niet meer zonder kan.

NYX Honey Dew Me Up primer

Echt een super fijne basis voor foundation. Het hydrateert goed en voelt zelfs als skincare aan. Tijdens het aanbrengen voelt het misschien een klein beetje plakkerig, maar da’s juist goed, want je foundation blijft er heel goed op liggen. Dat gevoel verdwijnt trouwens ook al snel weer, maar de werking blijft hangen!

NYX Matte Liquid Liner

Dit is echt al ja-ren mijn favoriete liquid eyeliner aller tijden. Hij is goed gepigmenteerd zwart, droogt matte op, loopt niet uit en blijft goed zitten. Wat valt er nog meer aan een eyeliner te wensen? Ik zou niks kunnen bedenken. Zoals we gewend zijn van NYX is de prijs trouwens ook goed te doen. Alleen maar voordelen.

NYX Studio HD concealer

Klinkt misschien niet heel spectaculair, maar dit is ook weer zo’n product dat alles doet wat je ervan hoopt en nog steeds een scherp prijsje heeft. Gewoon een goede concealer! Mooie dekking, blendt goed, blijft goed zitten en levert een sterke basis (je kan concealer ook als oogschaduwbasis gebruiken). Heel erg chill! Het is misschien niet een product dat onder influencers en bloggers heel erg gehyped is, maar hij blijft een topper.

NYX Liquid Suedes

Eerlijk is eerlijk: ik draag niet altijd lipproducten van NYX: ik draag ook graag wat luxepaardjes van andere high-end merken. That being said bezitten de Liquid Suedes van NYX wél de ideale verhoudingen aan eigenschappen: drogen matte op maar maken geen woestijn van je lippen, dekken goed en hebben goede houdbaarheid. Kijk wel altijd uit met vettige dingen eten: elke liquid lipstick slijt daar heel snel van.

Er zijn natuurlijk eindeloos veel meer NYX producten in het assortiment, maar dit zijn voor mij producten die ik niet meer weg kan denken uit m’n make-up leven. Misschien heb jij er ook wat aan!

Wat is jouw favoriete NYX product?