make-up spiegel

Make-up spiegel: de finishing touch aan mijn make-up hoek!

Make-up spiegel

De wat intensievere volger heeft wellicht meegekregen dat ik na een hoop tijd en gedoe pas geleden eindelijk verhuisd ben naar mijn eigen plekje. Zo blij als een ei heb ik alles ingericht en het heiligdom dat mijn make-up collectie heet een prachtig plekje kunnen geven. Deze make-up spiegel heeft mijn set-up (en make-up hoek dromen) compleet gemaakt!

 

Nadat ik al even klaar was met verhuizen en mijn make-up deed met een simpele spiegel op een standaardje kreeg ik een leuke vraag binnen: of ik deze make-up spiegel in ruil voor een Instagram post wilde ontvangen. Nou, dat wilde deze meid wel. Na de investering in allerlei meubeltjes was een mooie spiegel nog het enige wat op m’n wishlist stond! En daar kan ik wel een leuke foto mee maken. Side note: het bedrijf waarvan ik de spiegel ontvangen heb heeft mij dus niet gevraagd om een blog erover te schrijven; ik vind het zelf gewoon leuk om ‘m te laten zien.

Over de make-up spiegel

First of all: she pretty!  Ik ben voor de zwarte variant gegaan omdat ik veel zwarte meubels in huis heb. Past er dus precies bij. Bij de spiegel zitten genoeg lampjes om erin te draaien plus een reserve peertje. Ten slotte zit er ook nog eens een soort mini plumeau bij, om de spiegel en tussen de lampjes af te kunnen stoffen. Compleet pakketje!

 

make-up spiegel

Wat maakt het een goede make-up spiegel?

Hiermee verraad ik mijn conclusie eigenlijk al, maar goed. Wat kan er zo goed zijn aan een spiegel? Nou, een -voor mij- heel belangrijk punt: de kleurtoon van het licht. Als ik gloeilampen zie ben ik altijd bang dat er banaantjesgeel licht vanaf komt, en dat is enorm kwalitatief uitermate teleurstellend als je gaat proberen je foundation te matchen bijvoorbeeld. Niet met deze spiegel! De kleurtoon van het licht is bijna volledig wit – dezelfde kleurtoon als m’n ringlamp. En da’s de ideale soort belichting om make-up bij te doen. De sterkte van het licht regel je met een dimmer. Kan dus zo fel of zwak staan als je zelf wilt.

Waar zet je ‘m neer?

Wat de plaatsing betreft: je kan aan de achterkant een deel openklappen tot een standaard waar de spiegel op leunt, of je kan gewoon wat ijzerwerk in de muur slaan of boren en daar de spiegel aan ophangen. Ook helemaal prima.

Ik ben dus erg blij met deze spiegel! Het was voor mij écht het enige wat nog ontbrak om m’n lievelingshoekje compleet te maken. Heerlijk!

Mocht je interesse hebben in deze spiegel: hij komt van MakeupMirror.com, een Zweedse webshop. Geen importkosten of verzendkosten. Wil je wat korting? Gooi dan even de code MATTESHIMMER20 erin, geldig tot en met 22 maart. Als de code verlopen is maar je bent alsnog geïnteresseerd, bericht me dan even, dan kijk ik of er nog iets te fixen valt.

Hoe ziet jouw (droom) make-up hoek eruit?