Anastasia Beverly Hills Riviera palette review

Anastasia Beverly Hills RIVIERA palette | Review & look

Anastasia Beverly Hills Riviera palette review

Maakt Anastasia mooie oogschaduw palettes? Ja. Vond ik dat de laatste palettes die ze uit hebben gebracht een beetje 50 shades of brown zijn? Ja! Daarom was ik extra enthousiast toen het RIVIERA palette werd aangekondigd. Yes, kleurtjes! Ik kon het dan ook niet laten om mijn boodschappenbudget op te offeren en het Riviera palette in huis te halen. Kom maar bij mama. Hier is de review!

 

Riviera palette | prijs en beschikbaarheid

Was alleen het Riviera palette kopen genoeg? Nee. Toen ik ging bestellen zag ik dat er ook een launch kit beschikbaar was, met een Riviera tas, isolerende fles en zelfs. Een Anastasia. Strandbal. Oké. Ik moest het hebben! Deze set heeft me rond de €80 gekost. Als je het Anastasia Beverly Hills Riviera palette los wil kopen kost dat 46 pond op de Anastasia site. Op BeautyBay vind je het palette voor €49 en naar verwachting komt het over een tijdje ook bij The MakeUp Spot, Douglas en GreatBeautyBar te koop.

 

https://www.instagram.com/p/BurWwFUgO75/

 

Mooie kleurtjes, maar werkt het Riviera palette?

Dat is de vraag waar het om gaat. In de look die ik heb gemaakt heb ik zo’n 6 kleuren gebruikt. Ik kan dus niet over alle kleuren exact wat zeggen, maar meestal zijn kleuren met dezelfde finish wel vergelijkbaar in kwaliteit.

Om maar met de deur in huis te vallen: de enige kleur die niet perfect werkte was Cannes, de donkerpaarse tint. Het is geen slechte of moeilijke kleur, maar ik moest deze wel wat dikker aanbrengen dan kleur Bahamas (neon roze). Bahamas is echt heel gepigmenteerd! Maar blendt gelukkig ook nog fijn uit.

Ook de kleur Inheritance (goud metallic) deed het verrassend goed. Normaal breng ik kleuren met een metallic finish liever met m’n vinger aan, maar ook met een platte kwast kwam de kleur sterk uit. Hetzelfde geldt voor Seychelles (metallic blauw). Me like!

De witte ‘golven’ in m’n look zijn met een witte eyeliner gemaakt.

https://www.instagram.com/p/Bu4Ygh8H7sz/

 

De conclusie

Ook na gebruik ben ik even enthousiast over het Anastasia Beverly Hills Riviera palette! De kleuren brengen mooi gepigmenteerd aan en blenden netjes uit. Alleen de donkerpaarse kleur heeft wat extra zorg en aandacht nodig. Dat doen we natuurlijk met liefde!

Ben je niet zo van de gekleurde oogschaduw? Dan zijn eerdere Anastasia oogschaduw palettes meer jouw ding. Houd je van kleur? Go get it! Voor de kwaliteit hoef je het in ieder geval niet te laten liggen.

Wat denk jij over het Anastasia Beverly Hills Riviera palette?