Shutters

Tips voor een betaalbare & makkelijke interieur make-over!

 

Begint het bij jou ook te kriebelen om het interieur eens een leuke opfrisser te geven? Geen zorgen, daarvoor hoef je niet al je meubels te vervangen en grote bedragen te spenderen. Deze makkelijke en betaalbare interieur tips kunnen je een handje op weg helpen. Dan is het zo gepiept!

Kies de kleur voor je interieur

Als het rijmt is het waar. Je hoeft niet direct een compleet beeld te hebben van hoe het eindresultaat eruit moet gaan zien, maar het is wél erg handig om één of een paar themakleuren in gedachten te hebben.

Weet je welke kleurtjes je aanspreken? Mooi! Om die tinten in je make-over te verwerken kun je nu op zoek naar kleedjes, slopen, hoezen en misschien zelfs een likje verf in die kleur. Want waarom nieuwe meubels kopen als ze het nog prima doen en je gewoon de kleur aan kan passen?

 

Shutters

Wees wijs met raambekleding

Of je voorkeur nou uitgaat naar een gordijn, rolgordijnen of jaloezieën: het komt er allemaal op neer dat raambekleding toch een flink deel van je interieur beslaat. Helemaal als je een ruime raampartij in de kamer hebt. In dit geval handig om gebruik van te maken!

Elke soort raambekleding geeft weer een andere uitstraling aan de kamer. Met shutters op maat kun je bijvoorbeeld en open maar huiselijk sfeertje creëren en met in between gordijnen heb je het plezier van gordijnen zonder dat de kamer er donker van wordt. Het ligt er maar net aan wat je stijl is! Vergeet niet een leuke, bijpassende kleur te kiezen.

Kleed het geheel aan met accessoires

Om het plaatje compleet te maken geef met wat accessoires je eigen draai aan het geheel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vaasjes, lampjes, potjes en kaarsen. Muurstickers zijn ook een leuke optie om makkelijk en betaalbaar en nieuwe look in huis neer te zetten!

 

dieptelijst vullen makeup

 

Zoek je iets wat uniek en wat meer persoonlijk is, maar makkelijk te doen is? Dan is het vullen van een dieptelijst een leuk idee! Da’s gewoon een lijst, maar dan zit er ook diepte in, zodat je er spulletjes in kan doen in plaats van alleen een plaatje. Zo heb ik als make-up fanaat m’n dieptelijstje gevuld met wat favoriete producten. Ik ben er blij mee!

Kortom zijn er meer dan genoeg leuke ideeën om met weinig een nieuwe look aan je plekje te geven! Heb je nog een andere leuke tip? Je bent meer dan welkom om die met ons te delen in de reacties.

Ben jij tevreden met de inrichting van je interieur?