Waarom zwarte sneakers een aanwinst zijn voor elke kledingkast

 

Natuurlijk zijn zwarte schoenen niet al te ingewikkeld om te combineren, maar zwarte sneakers zijn voor veel meer looks geschikt dan je zou denken! Naast een voor hand liggende sportieve looks zijn er veel meer outfit-situaties waarin een paar zwarte sneakers je look opfleuren en afmaken.

Jurkjes + sneakers = yes!

Onder een jurkje hoeft lang niet altijd een paar hakken of laarsjes! Long-sweater type jurkjes kun je juist lekker casual afmaken met een paar toffe sneakers. Een rokje met een leuke, fijne trui erop kan natuurlijk ook! Vooral bij herfst- en winterkleuren staat zo’n paar erg goed. Vergeet de flared pants niet! Ook die combineren makkelijk en leuk met toffe sneakers. Of een all black look. Kan altijd.

Het zit gewoon lekker

Naaste de vele, makkelijke combinatievoordelen zitten sneakers ook gewoon vet lekker. Logisch, want ze zijn ontworpen om goed aan je voeten aan te sluiten en ze op z’n minst een beetje te ondersteunen. Wat is er nou fijner dan een toffe outfit dragen die ook nog eens heel comfortabel zit? Hemels aan je voetjes, vooral als je er vaker een druk en actief dagje tussen hebt zitten. Maar ook als je veel zit, zitten ze net zo lekker.

 

No Title

No Description

 

Als je voor tijdloos wil gaan

Vind je het lastig of niet zo leuk om vaak nieuwe sneaker modelletjes uit te zoeken, of ben je juist een type die on trend wil zijn en met veel plezier de nieuwste sneakers shopt? Voor beide types zijn zwarte sneakers best wel geschikt! Neem Nike nou als voorbeeld. Je hebt de klassieke modellen, die al jaren lang te koop & in zijn, maar je hebt ook nieuwere modellen, zoals de Nike M2K Tekno – een sportief en casual draagbaar paar.

Wat dit model zo leuk maakt is dat het een moderne twist op een klassiek soort sneakers heeft. Modern en tijdloos in één! Door de vormen is het een echte eye catcher, zonder de rest van je look te overstemmen. We hebben het in dit artikel dan wel over zwarte sneakers, maar ook de poeder roze variant van dit model is een leuke en goed te combineren aanwinst voor je kledingkast. Nou ja, eigenlijk schoenenkast. Bij de zwarte M2K tekno komt van alle kleuren het model van de zool wat sterker uit door het contrast. Een toffe toevoeging!

Wat je stijl ook is

Van sportief of casual tot vrouwelijk of zelfs een beetje alternatief: zwarte sneakers matchen altijd bij je outfit. Bijvoorbeeld onder een middellange rok, of juist gecombineerd met een stoer spijkerjasje. Helemaal handig als je het juist leuk vindt om te experimenteren met verschillende stijlen! Een leuk, zwart tasje erbij en je bent ready to go. Wil je een keertje een opvallend kledingstuk proberen? De stijlvolle eenvoud van zwarte sneakers zorgt ervoor dat je er niks vloekt en je outfit in balans is.

Kortom; de mogelijkheden met zwarte sneakers zijn breder dan je zou denken!

Waar zou jij zwarte sneakers mee combineren?