Met deze budget toppers maak je de meest feestelijke make-up looks!

 

 

De feestdagen staan weer voor de deur, en dat betekent dat we er weer extra flawless en fleeky uit willen zien! Ook als je normaal gesproken wat minder van de plamuurtjes bent is dit dé tijd van het jaar om eens een beetje extra te zijn. Omdat deze maand al duur genoeg kan zijn, deel ik hier de meest budgetvriendelijke make-up toppers. Let it glow!

 

Maybelline Master Chrome Highlighter

 

Voor een eurotje of 9 heb je een oogverblindende highlight! De Master Chrome Highlighter van Maybelline is een hele fijne glow als je gewoon op zoek bent naar een eenvoudige compact poeder highlighter die gewoon werkt. Bouwt ook fijn op als je voor die éxtra glow wilt gaan. Te veel highlighter, wat is dat?

MakeUp Revolution New-Trals vs Neutrals oogschaduw palette

 

Mensen, dit is niet voor niets al ja-ren mijn favoriete budget oogschaduw palette. Het heeft qua kleurtjes en afwerking alles wat je nodig hebt – voor zowel een neutrale look als een net iets opvallendere glam look. De kwaliteit is naar mijn ervaring echt vergelijkbaar met high-end make-up; iets wat wel voorkomt als je goed zoekt, maar niet vanzelfsprekend is. De kleuren hebben sterk pigment en blenden erg fijn. Ook een fijn palette voor de beginnende make-up fanatic dus!

Makeup Revolution Rose Gold lipstick

 

Eerlijk is eerlijk, met de feestdagen zijn we toch grotendeels eten naar binnen aan het schuiven … ik tenminste dan. Ik ga er bij deze feestelijke make-up budget topper dan ook maar even vanuit dat er velen met mij zijn. Het is dan handiger om er vanuit te gaan dat je je lipstick bij gaat werken, en daar is de Rose Gold lipstick formule heel fijn voor. Liquid lipsticks worden namelijk sneller lelijk en uitdrogend als je ze in lagen gaat proberen op te bouwen, vandaar een klassieke lipstick. Daarnaast is deze lipstick ook nog eens qua verpakking compact, fabulous en feestelijk. Hij komt in verschillende prachtige roodtinten. Wat wil je nog meer?

Lash it up!

 

De Ardell Wispies zijn op het gebied van nepwimpers echte multifunctionele klassiekers. Ook nog eens vriendelijk voor het budget! Aan een setje ben je €4,50 kwijt. Ze maken een duidelijk verschil in je look, maar zijn niet zo heftig of zwaar zoals sommige wimperstijlen voor gevorderde, intense looks kunnen zijn. Ideaal om je feestelijke look af te maken!

Zoek je nog een ander budgetvriendelijk product om je make-up look mee af te maken? Ik hoor het graag! Ik ben er in deze blog een beetje vanuit gegaan dat je basisproducten zoals foundation, wenkbrauw producten etc. al hebt, maar het kan natuurlijk zo zijn dat je daar juist nog naar op zoek bent. Laat het me weten en ik zoek met je mee!

Weet jij al wat voor look(s) je met de feestdagen gaat dragen?