nepnagels plaknagels kopen bestellen

December feestmaand: nieuwe Matte & Shimmer Beauty nagelstijlen & leuke acties!

Afgelopen zomer heb mijn visie kunnen omzetten in een waarlijke webshop: Matte & Shimmer Beauty is van start gegaan! Nu de feestdagen eraan zitten te komen wil ik natuurlijk met al die gezelligheid en festiviteiten meedoen. Tijd voor een update van de nieuwe, sprakly, shiny & fleeky nagelstijlen die je bij Matte & Shimmer Beauty vindt. Mét wat sneak peeks van leuke acties die eraan zitten te komen!

Babyboom plaknagels? Yes!

 

plaknagels nepnagels babyboom kopen bestellen

 

Babyboom is één van de nieuwere stijlen nepnagels van Matte & Shimmer Beauty. Babyboom is een stijl die je normaal gesproken alleen bij acryl- en gelnagels ziet, maar nu zijn ze er dus ook in plaknagel vorm! Zijn ze pretty? Yes! Ik ben fan.

Plaknagels in de stijl Red Velvet

plaknagels nepnagels red velvet kopen bestellen

 

Red Velvet is één van de nieuwste stijlen. Deze nepnagels zijn mat rood. Van dat rood wat in het daglicht zo’n roze ondertoon heeft, weetjewel? Als kers op de taart bevat deze set statement nageltjes met reflecterende steentjes! Ik hou van al deze kleurtjes. En van glimmende steentjes.

Nepnagels ‘Rosey’

nepnagels plaknagels rosey kopen bestellen

 

Het mag in ieder geval al snel duidelijk zijn waar ze hun naam vandaan hebben: Rosey is namelijk een set nagels in een rosé gouden kleuren. Volledig in glitters. Wat is er nu feestelijker dan glitters? En hoe mooi zijn die wel niet in rosé goud?

Er zijn ook kortere stijlen plaknagels: Marblicious en Babyboom short

 

plaknagels nepnagels babyboom kopen bestellen plaknagels nepnagels marmer kopen bestellen

 

Niet iedereen heeft de mogelijkheid of vindt het fijn om met stiletto niveau nagels rond te lopen. Ook daar is aan gedacht! Van de nagelstijlen Marblicious en Babyoom is daarom ook een kortere versie te koop. Net zo pretty.

En die acties dan?

Deze holiday season wordt afgetrapt met een leuke actie: de hele maand gratis verzending binnen Nederland! Omdat ik de struggle van verzendkosten ken. Dat je je hele mandje volpropt maar tóch gaat twijfelen. Want verzendkosten. Voor mooie spullen betalen is prima, maar verzendkosten zijn vaak een noodzakelijk kwaad. Niet tijdens deze feestmaand!

Ten slotte staat er ook nog een leuke giveaway op de planning, een Holiday voordeelset en nog wat leuke promo acties. Je kan je ook abonneren op de nieuwsbrief om 15% korting op je eerste bestelling te krijgen. Houd de Matte & Shimmer Beauty Instagram & Facebookpagina in de gaten om up to date te blijven!

Draag jij wel eens nepnagels?