fifty fifty 50/50 makeup review

Doneren aan een goed doel terwijl je make-up koopt: Dit is FiftyFifty Makeup!

FiftyFifty Makeup: een make-up merk dat de helft van de winst aan goede doelen doneert

Make-up shoppen: een bezigheid waar we allemaal wel blij van worden, toch? FiftyFifty Makeup (in schrijftaal misschien eigenlijk 50/50 Makeup) tilt die ervaring naar een nieuw level: de helft van de winst wordt aan een goed doel gedoneerd. Zo kun je nóg een stukje blijer worden van je nieuwste aanwinsten en maak je ook nog eens anderen blij.

De Makeup van 50/50

FiftyFifty Makeup is een vrij nieuw merk, en ik moet zeggen dat ze voor zo’n nieuwe webshop toch een aardig assortiment hebben. Er zijn oogschaduw palettes, glitter lip glosses, liquid eyeshadow, gezichtspoeders, eyeliners, wenkbrauw pomades en matte liquid lipsticks. Dat is toch aardig wat! De producten die mij het meest opvallen en het mooist lijken zijn de lipglossen, glitter eyeliners en 2 oogschaduw palettes: Desert en Aphrodite. Alle make-up producten zijn ook cruelty free! Wat kan een mens nog meer willen?

De lipglossen lijken trouwens best wel op de Lip Toppers van het merk Jouer! Met een beetje geluk is de Lip Gloss van 50/50 een fijne dupe voor zo’n beetje de helft van de prijs.

Over prijzen gesproken: de producten bij FiftyFifty kosten in het algemeen tussen de €5 en €12. Er is één palette dat €20 kost, en de rest ligt dus binnen die prijzen. Best goed te doen! Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten.

 

fiftyfifty makeup 50/50 goede doelen

 

De goede doelen waar 50/50 aan doneert

Op de afbeelding kun je zien aan welke goede doelen FiftyFifty momenteel doneert. Op de website staat daarnaast ook aangegeven dat je per e-mail een nieuw goed doel kan aanmelden. Zij gaan dan kijken of dat merk aan de charity-lijst kan worden toegevoegd!

Al met al lijkt Fifty Fifty Makeup het ideale idee om even cheesy gezegd schoonheid van binnen en buiten te combineren. Ik vond dat wel mooi klinken. Wat ik ermee bedoel te zeggen is dat het wat mij betreft een dikke win-win is om aan jezelf denken te kunnen combineren met aan anderen denken (en geven.) Goed idee! Zo wordt de wereld hopelijk een stukje mooier.

Wat is jouw eerste indruk van FiftyFifty Makeup?