Nachtkleding musthaves om lekker warm de winter door te komen!

 

Het is weer lekker snel gegaan dit jaar, maar de kou staat weer voor de deur! En is helaas ook al een beetje binnen gekomen. Om nou toch lekker warm en knus op de bank te kunnen zitten, kun je hier een aantal lekkere warme nachtkleding musthaves vinden. Kopje warme chocolademelk erbij (met of zonder een liter slagroom) en klaar is kees!

Een warme ochtendjas

Ik ben eigenlijk gewend om het een badjas te noemen, ongeacht of ‘ie van badstof of niet is gemaakt, is dat gek? Een warme, knusse ochtendjas is vooral in de winter gewoon één van de benodigdheden om te overleven. Vooral als je net uit je zachte bedje stapt heb je een musthave nodig om je op net-uit-bed-temperatuur te houden.

 

lascana1

 

Onesie!

Wat zit er nou comfortabeler dan een warme, wollige onesie? Helemaal met touwtjes aan de capuchon, zodat je die volledig aantrekt totdat de hele capuchon je gezicht bedekt. Goed beschermd zijn tegen de kou noemen we dat. Je kan ook een kiertje open laten om nog tv te kunnen kijken. Nee, alle grapjes op een stokje: het is makkelijk, het zit lekker en het houdt je lekker warm. Precies wat we nodig hebben in de winter. Als je net als ik soms zo lui bent dat je er moedig van wordt is het ook een heel geschikte outfit om mee naar de supermarkt te gaan. Het prachtige onesie exemplaar hieronder vind je -net als de andere items op de foto’s- bij LASCANA.

lascana2

Een ECHTE pyjama

Ja, ik heb het hier over een originele tweedelige pyjama zoals die bedoeld is. En zoals je ‘m waarschijnlijk als kind ook had. Wie heeft er tegenwoordig nog een échte pyjama? Een joggingbroek of slobberbroek met een oude top werkt toch ook prima? Ja, het werkt prima … maar het werkt niet GOED. Het overtreft je verwachtingen niet. Een echte pyjama wel.

Weet je waarom? Omdat een pyjama van top tot teen ontworpen is om, hoeveel je ook beweegt en draait, zacht en lekker te blijven zitten. Gewone kleding doet dit niet altijd. Dames die wel eens in een strakke tanktop hebben geslapen weten vooral wat ik bedoel. Dat, ja. Conclusie? Probeer een pyjama. Zit heerlijk. Perfect zelfs. Geen spijt gegarandeerd.

 

lascana3

… En de sloffen natuurlijk!

Dacht je dat ik onze voetjes zou vergeten? Natuurlijk niet! Extra gevoelig voor de winterse temperatuurtjes en hebben dus extra bescherming en aandacht nodig. Het klinkt bijna als een huisdier hoe ik dat zei – maar je voeten zitten aan je vast. Niet nodig om apart te voeren. Wel nodig om apart extra warm te houden! Als er iets is wat ik nou écht vervelend vind aan winter is het namelijk bevroren ledematen. Ik zit te wachten tot er elektrische warmhoud sloffen op batterijen worden uitgevonden, maar tot die tijd zoeken we maar gewoon de extra wollige exemplaren op.

 

lascana4

 

Met welke musthaves houd jij jezelf warm & winterproof?