De leukste beauty & make-up adventskalenders van 2018!

Beauty & make-up adventskalender 2018

Nieuw jaar, nieuwe feestdagen … nieuwe adventskalenders! Ik weet niet wát het is dat adventskalenders zo woest aantrekkelijk maakt, maar ik kon zelfs de Minions-chocola-adventskalender in de Vomar niet laten liggen. Laat staan als het om make-up gaat! Laten we eens even kijken naar wat voor moois er dit jaar allemaal te verkrijgen valt op het gebied van beauty & make-up adventskalenders.

Essence adventskalender 2018

De adventskalender van Essence is één van de meest naar-gevraagde adventskalenders op aarde. Tenminste, elk jaar krijg ik hier de meeste vragen over! Ja, er komt een 2018 versie van de Essence adventskalender. Yay! En zo ziet ‘ie eruit.

 

essence adventskalender 2018

 

De Essence adventskalender van dit jaar bestaat uit allemaal schattige doosjes die je na de feestdagen weer kan hergebruiken om andere spulletjes in te bewaren. Hij gaat waarschijnlijk €25 kosten, wat niet veel is voor een adventskalender! Of nou ja, gaat … Ligt ‘ie al in Kruidvat? Hij hoort er in ieder geval al te zijn. Zo niet, contact your local Essence dealer.

 

Lookfantastic adventskalender 2018

No Title

No Description

Dit jaar is er in Nederland een nieuwe speler in de adventskalender strijd: Lookfantastic! De Lookfantastic adventskalender van dit jaar heeft toevallig al een plekje in mijn kamer en hart veroverd. Nouja, plekje … als je van groot en luxe houdt is dit de kalender voor jou, want hij is best wel groot! En heel stevig. En mooi. Maar echt. Er zitten ook gewoon full-size palettes in. Wanneer de feestdagen voorbij zijn ga ik ‘m als nachtkastje gebruiken. Love it. Hij kost €100. Kost wat, maar dan heb je ook wat; de waarde van alles wat erin zit komt zeer ruim boven het dubbele van de kostprijs uit. Je kan wél vanaf december op mijn Instagram stories zien hoe ik elke dag een laatje uit deze kalender uitpak.

 

NYX adventskalender 2018 | Sugar Trip

Afbeeldingsresultaat voor nyx sugar trip calendar

 

Het thema van de NYX adventskalender dit jaar: suiker! De hele holiday collection van NYX dit jaar heet Sugar Trip, en die collectie is samengevat in de adventskalender. Ik heb een deel van de collectie hier liggen, en het is zo’n leuke, kleurrijke en feestelijke collectie! Is weer eens wat anders dan plantjesdonkergroen met felrood. No hate tho.

Voor iets meer dan €50 krijg je 24 NYX producten in bestselling formules in limited edition kleuren. Simpel gezegd, bekend en goed werkend product, nieuw kleurtje, nieuw jasje! Goede kalender wat mij betreft.

Rituals adventskalender 2018 | The Ritual of Advent

Afbeeldingsresultaat voor the ritual of advent 2018

Volgens mij staat deze elk jaar weer op m’n wishlist. Alles van Rituals ruikt gewoon zo lekker! En dan een hele adventskalender vol? Waar moet ik dán mijn beheersing laten? Erg verleidelijk.

Hoewel de adviesprijs €60 is, is de kalender op het moment dat ik dit aan het typen ben in de aanbieding bij de Bijenkorf. Scheelt €13! Maar kom me alsjeblieft niet met stokken en hooivorken achterna als die aanbieding inmiddels weer voorbij is. 

Makeup Revolution Lip Advent Calendar 2018

 

https://cdn.webshopapp.com/shops/27627/files/230624573/image.jpg

 

Houd je van lipstick? En lipgloss? En lipliner? Dan is de Makeup Revolution Lip Advent Calendar je man. Deze adventskalender is namelijk volledig gevuld met lipproducten! Elke dag zit er weer een nieuwe achter het deurtje. Voor deze 25 lipproducten ben je €35 kwijt. Geen slechte deal en staat ook nog eens leuk.

De keuze is reuze! Heb je er al een kunnen maken?

Heb jij al een adventskalender gescoord? Welke adventskalender van 2018 staat op je wishlist?